Lapin keskustanuoret: Elli Tuominen liittohallitukseen!

keskiviikko 09.09.2020
Elli Tuominen

Kovaa vauhtia lähestyvässä liittokokouksessa valitaan jälleen uusia jäseniä liittohallitukseen. Lapin keskustanuorilla on kunnia esittää tähän tehtävään Elli Tuomista.

 Rovaniemeläinen 20-vuotias Elli toimii Lapin keskustanuorten puheenjohtajana ja hän on kunnostautunut niin paikallisissa kuin valtakunnallisissakin vaaleissa. Lisäksi hän on toiminnallaan osoittanut väsymätöntä ja peräänantamatonta asennetta järjestötyössä

”Eräänä iltana vuonna 2018 Lapin keskustanuorten syyskokouksessa meillä oli mukana uusi jäsen, vasta paikkakunnalle muuttanut nuori, joka tarjosi pikkusormeaan järjestötyölle ja puoluepolitiikalle. Kokouksen venyessä viisituntiseksi ehdin jo olla huolissani, pelotammeko viikonvanhan jäsenemme loputtomalta tuntuneella linjaväännöllä ja uuvuttavalla poliittisella suhmuroinnilla. Toisin kävi, Elli Tuomiseksi esittäytynyt uusi jäsenemme käveli tuosta kokouksesta ulos piirimme johtokunnan jäsenenä. Seuraavana talvena aloimmekin jo suunnitella Ellin eduskuntavaalikampanjaa” piirin varapuheenjohtaja Ari-Veikko Puska kommentoi.

Elli on tarmokas pakkaus täynnä intoa ja valoa. Jos Keskustanuorissa pitää saada jotain tapahtumaan, on Elli asiaa järjestämässä. Sydämensä ja kaiken liikenevän aikansa Keskustanuorille antava Elli olisi liittohallitukselle iso vahvistus.

”Lienee turha edes alleviivata Ellin tarmoa ja intoa olla mukana kehittämässä nuorkeskustalaista liikettä, sillä sen hän tekee jo toiminnallaan. Hän on luottamustoimiensa ja vaikutustyönsä kautta kerryttänyt itselleen verrattain lyhyessä ajassa enemmän kuin moni koko vaikuttajapolkunsa aikana. Uskoakseni en ole ainut, joka kaipaa liikkeemme kehityksestä vastaaviin elimiin keskustelevia, ymmärtäviä, aikaansaavia ja visionäärisiä tekijöitä. Jos joku, niin Elli Tuominen on oikea henkilö vastaamaan tähän tarpeeseen!” Puska jatkaa.