Laura Hahl Keskustanuorten liittohallitukseen!

perjantai 28.10.2022

Keskustanuorten Hämeen piiri esittää Laura Hahlia Suomen keskustanuorten Liittohallitukseen kaudelle 2023-2024. Laura on toiminut aktiivisesti Keskustan paikallispolitiikassa loppuvuodesta 2019 lähtien. Hän on toiminut vuonna 2022 keskustanuorten piirin puheenjohtajana, sekä kunnallisjärjestönsä varapuheenjohtajana. Hänellä on myös useita muita luottamustoimia aktiivi vuosiltaan. 

”Liittohallituksen tulee edustaa monimuotoisesti jäsenistöään. Emme ole opiskelijajärjestö, vaikka suurin osa toimijoistamme on korkeakouluopiskelijoita tai suuntaamassa opintojaan kohti korkeakoulua. Meidän tulisi houkutella toimintaamme enemmän ammattikoulupohjaisia jäseniä ja toimijoita, jotta voimme aidosti kuulla kaikkien nuorten ääntä.” Laura Hahl linjaa.

Laura on itse 27vuotias lähihoitaja, ja kokee usein poliittisissa tapahtumissa, ettei saisi olla ylpeä ammatistaan, koska korkeakoulu on käymättä. Hän haluaa näyttää itse esimerkillään, että ”me duunaritkin voimme vaikuttaa ja meillä on merkitystä”. Hän haluaa nostaa liittohallituksen kautta keskusteluun toisen asteen koulutuksen arvostusta, sekä ajatusta ettei jokaisen äänellä on merkitystä.

”Laura on jämpti tekijä, joka uskaltaa sanoa suoraan kun jokin ei toimi. Hän on myös kekseliäs ja toisaalta innokas toteuttamaan ideoitaan, mikä on auttanut Hämeen kenuja kehittymään” kertoo Hämeen piirin varapuheenjohtaja Touko Uotila.

Me Keskustanuorten Hämeen piirinä esitämme Lauraa Suomen keskustanuorten liittohallitukseen kaudelle 2023-2024, koska näemme hänellä olevan annettavaa poliittiseen puheeseen, sekä järjestölliseen kehittämiseen.

”Laura on jämpti tekijä, joka uskaltaa sanoa suoraan kun jokin ei toimi. Hän on myös kekseliäs ja toisaalta innokas toteuttamaan ideoitaan, mikä on auttanut Hämeen kenuja kehittymään.”

Lisätietoja:
Laura Hahl, liittohallitusehdokas (050 918 6267)
Hämeen piiri (hame@keskustanuoret.fi)