Lenni Lindblad Etelä-Savon Keskustanuorten johtoon vuodelle 2023

keskiviikko 12.10.2022

Etelä-Savon Keskustanuoret on syyskokouksessaan 9.10.2022 valinnut johtonsa vuodelle 2023. Puheenjohtajaksi valittiin Savonlinnan Kerimäeltä kotoisin oleva Lenni Lindblad. Lindblad on 22-vuotias toisen vuoden kauppatieteiden opiskelija LUT-yliopistosta. Varapuheenjohtajana jatkaa juvalainen Antti Paunonen.

Odotan innolla tulevaa puheenjohtajuutta, sekä teen kaikkeni järjestön ja Etelä-Savon parantamiseksi. Haluan myös kiittää Aadaa erinomaisesta toiminnasta puheenjohtajana ja toivotan onnea tuleviin haasteisiin.

Tuleva puheenjohtaja Lenni Lindblad

Nykyinen puheenjohtaja Aada Ruhanen on toiminut tehtävässään vuodesta 2020 ja jättää pestin vuodenvaihteessa kolme vuotta kestäneen puheenjohtajakautensa jälkeen.

Kauteni on ollut historiallisesti hyvin poikkeuksellinen ja olen kerännyt valtavasti oppia jatkoa ajatellen. Nyt koin, että on aika siirtyä itse sivuun ja antaa järjestö seuraavan johdettavaksi. Lennistä saamme varmasti eteenpäin katsovan puheenjohtajan.

Väistyvä puheenjohtaja Aada Ruhanen

Vuodeksi 2023 johtokuntaan valittiin pieksämäkeläinen Jere Poikolainen, mikkeliläinen Heli Hänninen, pieksämäkeläinen Elisa Kaasinen sekä sulkavalainen Maija Hämäläinen. Varajäseninä toimii Pyry Männistö, Mäntyharju, Iida Hämäläinen, Savonlinna, Laura Hämäläinen, Mikkeli ja Aada Ruhanen, Hirvensalmi.

LISÄTIETOJA

Lenni Lindblad

puheenjohtaja 2023

lindbladlenni(at)gmail.com

Aada Ruhanen

puheenjohtaja

ruhanenaada(at)gmail.com

Arttu Ruhanen

toiminnanjohtaja

arttu.ruhanen(at)keskustanuoret.fi