Mehtätalo Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten tapahtuma- ja viestintäkoordinaattoriksi

perjantai 15.01.2021
Eevasisko Mehtätalo, Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten tapahtuma- ja viestintäkoordinaattori

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret on valinnut määräaikaiseen työsuhteeseen tapahtuma- ja viestintäkoordinaattoriksi Eevasisko Mehtätalon. Oululainen 26-vuotias Mehtätalo on koulutukseltaan filosofian maisteri ja hänellä on aikaisempia vaikuttamisen paikkoja Oulun Yliopiston ylioppilaskunnan sekä biokemian ja molekyylillääketieteen tiedekunnan hallituksista.

”Oon tosi innoissani, että pääsen tekemään töitä Pohjois-Pohjanmaan huippu jengille. Tässä työssä pääsen hyödyntämään kaikkea osaamistani ja kehittymään poliittisessa viestinnässä.” Mehtätalo kiteyttää valintaansa.

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten puheenjohtaja Teemu Haukipuro kommentoi Mehtätalon valintaa: ”Eevasiskosta saamme tiimiimme loistavan osaajan, joka hallitsee niin visuaalisen viestinnän kuin koko toiminnan organisoinnin. Viestinnän rooli korostuu koko ajan entisestään ja kuntavaalien lähestyessä Eevasiskon vahva viestintäkokemus pääsee heti käyttöön. Uskon että saamme idearikkaan ja luovan tapahtuma- ja viestintäkoordinaattorin, joka haluaa aktiivisesti panostaa ja kehittää toimintaamme eteenpäin”. Haukipuro kertoo.

Mehtätalo tulee sijaistamaan Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten nykyistä toiminnanjohtajaa Marko Soinia tapahtumien ja viestinnän osalta kesäkuun loppuun saakka. Lisäksi Mehtätalo tekee työtunteja nuorten lisäksi Keskustan Pohjois-Pohjanmaan piirille vastaten muun muassa piirin viestinnän kehittämisestä sekä kuntavaaliehdokkaiden somekampanjoinnin avustamisessa yhdessä piirin viestintätiimin kanssa. Mehtätalo aloittaa työssään maanantaina 18.1.

Lisätietoja:

Eevasisko Mehtätalo
+358 40 5274913

Teemu Haukipuro
Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten puheenjohtaja
+358 44 0931805
teemu.haukipuro(a)hotmail.com