Mikko Tukeva toiminnanjohtajaksi Keskustanuorten Pohjois-Pohjanmaan piirille

perjantai 08.12.2023

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten toiminnanjohtajaksi on valittu jalasjärveläinen Mikko Tukeva, 23. Tukeva on koulutukseltaan kauppatieteen ylioppilas Oulun yliopistosta. 

Mikko Tukeva on kaupunginvaltuutettu Kurikassa sekä toimii MTK:ssa luottamustehtävissä. Lisäksi hän viljelee kesäisin kasvinviljelytilaansa Jalasjärvellä. Mikko Tukeva on myös toiminut aikaisemmin Keskustanuorissa luottamustehtävissä. Työkokemusta Mikko on kartoittanut maatalouden parista myös muilta tiloilta kuin kotitilaltaan.

”Odotan innolla että pääsen työskentelemään keskustanuorten parissa, Keskustanuoret ovat itsellenikin ensikosketus vaikuttamiseen, täältä on ollut hyvä ponnistaa. Nyt haluan olla mukana tukemassa keskustanuoria.

”Piiri saa Mikosta toimeliaan ja idearikkaan toiminnanjohtajan, joka ottaa huomioon koko jäsenistön. Mikolla on pitkä kokemus Keskustanuorissa sekä muissa luottamustehtävissä, jotka varmasti auttavat tulevassa työssä. Tulevana vuonna käydään kahdet vaalit, jossa Mikon kokemus vaalitoiminnasta on kullan arvoista”, kommentoi Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten puheenjohtaja Marjut Leiviskä Mikon valintaa toiminnanjohtajaksi.

Toiminnanjohtajan työnkuvaan kuuluu piirien hallinnolliset tehtävät, sisäinen ja ulkoinen viestintä sekä tapahtumatuotanto ja yhteydenpito jäsenistöön yhdessä hallituksen kanssa.

Tukeva aloittaa toiminnanjohtajan tehtävässä maanantaina 8.1.2024.

Lisätietoja:

Mikko Tukeva
045 1735447

Marjut Leiviskä
Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten puheenjohtaja
044 2151782
leiviska.marjut(a)gmail.com