Oulun Keskustanuoret: Asetu ehdolle aluevaaleissa ja turvaa nuorten hyvinvointi!

keskiviikko 24.11.2021

Maassamme käydään ensimmäiset aluevaalit tammikuussa 2022. Tulevat aluevaltuustot päättävät meidän hyvinvoinnistamme ja turvastamme. Nyt on nuorten aika asettua ehdolle ja taata tulevaisuuden saavutettavat sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut!

Aluevaltuustot päättävät muun muassa nuorten mielenterveyspalveluista. Oulun Keskustanuorten mielestä nuorten mielenterveyspalveluiden pitää olla saavutettavia. Hyvinvointialueet tulevat vastaamaan myös peruskoulun ja toisen asteen koulukuraattorien ja koulupsykologien palveluista. On siis erityisen tärkeää, että me nuoret puolustamme nuorille tärkeitä palveluita aluevaltuustossa.

Oulun Keskustan asettama viimeinen päivä asettua ehdolle on itsenäisyyspäivänä 6.12. Oulun Keskusta jättää ehdokaslistan aluevaalilautakunnalle 14.12., joten ehdokkuutesi pitää olla tiedossa hyvissä ajoin. 

Jos tahdot puolustaa nuorten hyvinvointi- ja terveyspalveluita, asetu ehdolle aluevaaleissa! Ehdolle pääsee olemalla yhteydessä Oulun Keskustanuorten varapuheenjohtajaan Fanni Alaraappanaan (p. 044 558 0068) tai Oulun Keskustan puheenjohtajaan Tuija Patanaan (p. 040 061 3096).

Lisätietoja:

Fanni Alaraappana, p. 044 558 0068

Oulun Keskustanuorten varapuheenjohtaja