Oulun Keskustanuoret esittää Eveliina Leskelää eduskuntavaaliehdokkaaksi!

tiistai 17.05.2022

Keskustanuorten Oulun osasto ry esittää 26-vuotiasta Eveliina Leskelää Pohjois-Pohjanmaan Keskustan eduskuntavaaliehdokkaaksi kevään 2023 eduskuntavaaleihin. 

Keskustan eduskuntaryhmän viestintäasiantuntijana työskentelevä Leskelä on ollut pitkään aktiivinen Keskustanuorissa ja Keskustaopiskelijoissa. Leskelä on muun muassa toiminut Keskustanuorten Pohjois-Pohjanmaan piiri ry:n piirihallituksessa vuosina 2016-2019 ja Suomen Keskustaopiskelijoiden liiton puheenjohtajana vuonna 2021. Oulun Keskustanuorten mielestä Leskelä olisi täydellinen kansanedustaja puolustamaan oululaisten nuorten puolia eduskunnassa, sillä hän puhuu rohkeasti nuoria koskettavista teemoista ja käyttää poliittisessa viestinnässään sosiaalista mediaa. 

“Eveliinan inhimillinen ote käsiteltäviin asioihin on ihailtavaa. On ilo esittää Eveliinaa jäsenvaaliin, sillä hän on taitava ja rohkea nuori. Puoleemme ei pysy pinnalla ilman hänen kaltaisiaan tekijöitä, jotka osaavat katsoa tulevaisuuteen ja ratkaista aikamme ongelmia yhteistyöllä ja kunnioituksella.”, iloitsee Oulun Keskustanuorten puheenjohtaja Fanni Alaraappana.

Myös Keskustan Haukiputaan, Kellon ja Jokikylän paikallisyhdistykset esittävät Eveliinaa ehdolle eduskuntavaaleihin. Pohjois-Pohjanmaan Keskustan jäsenvaali käydään syksyllä 2022 ja eduskuntavaaliehdokkaat valitaan jäsenäänestyksen pohjalta.

Lisätietoa

Fanni Alaraappana
Oulun Keskustanuorten puheenjohtaja
p. 044 5580068

Eveliina Leskelä
Jäsenvaaliehdokas Keskustan eduskuntavaaliehdokkaaksi
p. 040 9636116