Oulun Keskustanuoret tukee Jere Tapiota Keskustanuorten puheenjohtajaksi 2022-2023

perjantai 01.10.2021

Oulun Keskustanuoret kannattaa jääliläistä Jere Tapiota Keskustanuorten liiton puheenjohtajaksi kaudelle 2022-2023. 

Jere on kotoisin Oulun Jäälistä ja hän elää tällä hetkellä monipaikkaista elämää sekä Oulussa että Rovaniemellä. Hän opiskelee johtamista Lapin yliopistossa. Jerellä on usean vuoden monipuolinen vaikuttaja- ja järjestökokemus. Hän on toiminut Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten johdossa varapuheenjohtajan roolissa vuosina 2020-2021. Tällä hetkellä hän tekee opiskelijapolitiikkaa Lapin yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen varapuheenjohtajana sekä Rovaniemen Keskustaopiskelijoiden hallituksessa. 

Oulun Keskustanuorten puheenjohtaja Urho Haho on tuntenut Jeren jo usean vuoden ajan. Urho on tehnyt Jeren kanssa yhteistyötä Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten piirihallituksessa ja viime kesän kuntavaaleissa.  

“Jere on toiminut erittäin pitkään Keskustanuorissa ja koen sen tuovan paljon lisäarvoa puheenjohtajan tehtävään. Jereä ohjaa maalaisjärki, keskustalaiset arvot ja uudistusmielisyys, jonka vuoksi Jere on oikea henkilö Keskustanuorten puheenjohtajaksi“, kuvailee Urho Jereä puheenjohtajana. 

Oulun Jäälistä kotoisin oleva Jere Tapio on ehdolla Keskustanuorten puheenjohtajaksi. Kuva: Anna Hänninen

Jere on Oulun Keskustanuorten puheenjohtajaehdokas. Valitaan Jere Keskustanuorten puheenjohtajaksi Tornion liittokokouksessa 29.-31.10.2021!

Lisätietoja:

Urho Haho, p.045 1265344

Oulun Keskustanuorten puheenjohtaja

Jere Tapio, p. 040 7609463

Puheenjohtajaehdokas