Oulun Keskustanuoret tukee Miika Jauhiaista liiton KV-sihteeriksi

tiistai 05.10.2021

Oulun Keskustanuoret kannattavat oululaisen Miika Jauhiaisen valitsemista Keskustanuorten liiton kansainvälisten asioiden sihteeriksi kaudelle 2022-2023.

Miika on 21-vuotias ruotsin kielen ja kansainvälisen yritysviestinnän opiskelija Oulun yliopistosta. Lisäksi hän työskentelee Keskustan ruotsinkielisen piirin järjestösihteerinä ja vaikuttaa Keskustanuorten kv-jaostossa sekä Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten piirihallituksessa. Aiemmin Tukholmassa opiskellessaan hän osallistui paikallisen Keskustan nuorisopuolueen (Centerpartiets ungdomsförbund) toiminnassa kehittäen sitä edelleen. Erityisesti ulkopoliittiset aihealueet ovat Miikan mielenkiinnonkohteena ykkösenä.

KV-sihteeriehdokas Miika Jauhiainen on kehittänyt liiton kv-jaoston toimintaa aktiivisesti.

Oulun Keskustanuorten puheenjohtaja Urho Haho on seurannut Miikan aktiivista työskentelyä liiton kv-jaostossa ja kuvailee Miikaa seuraavalla tavalla: “Miikalla on selkeä visio mihin suuntaan keskustanuorten kv-osastoa tulee kehittää. Asioilla pitää olla suunta ja suunnitelma, siksi kannatan lämpimästi Miikaa KV-sihteerin tehtävään.”

Miikan visiot nostavat liiton kansainvälisen toiminnan uudelle tasolle, joten valitaan Miika Keskustanuorten KV-sihteeriksi Tornion liittokokouksessa 29.-31.10.2021!

Lisätietoja:

Urho Haho, 045 1265344

Oulun Keskustanuorten puheenjohtaja

Miika Jauhiainen, 040 1513957

KV-sihteeriehdokas