Oulun Keskustanuoret tukee Siiri Ruokolaa Keskustanuorten liittohallitukseen

keskiviikko 06.10.2021

Oulun Keskustanuoret tukevat 17-vuotiaan Siiri Ruokolan valintaa Keskustanuorten liittohallitukseen kaudelle 2022-2023. Ruokola on 17 vuotta ja opiskelee Oulun lyseon lukiossa toista vuotta. Ruokola on koko ikänsä ollut mukana keskustalaisessa toiminnassa ja hän on viimeiset kaksi vuotta vaikuttanut sekä Oulun Keskustanuorten johtokunnassa että Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten piirihallituksessa aktiivisesti. Tämän lisäksi Ruokola valittiin vuosi sitten Oulun nuorten edustajistoon (ONE). 

Siiri Ruokolalla on kahden vuoden järjestökokemus sekä Oulun Keskustanuorista että Pohjois-Pohjanmaan piiristä.

Oulun Keskustanuorten varapuheenjohtaja Fanni Alaraappana on istunut Oulun Keskustanuorten johtokunnassa Siirin kanssa kuluvana vuonna ja kuvailee Siiriä motivoituneeksi ja innostuneeksi liittohallituslaisen tehtävään.

“Siirillä on nuoresta iästä huolimatta vankka kokemus vaikuttamisesta, erinomaiset perustelu- ja keskustelutaidot sekä halu edistää kokonaisvaltaisesti liiton toimintaa”, lisää varapuheenjohtaja Fanni. 

Oulun Keskustanuoret lämpimästi suosittelevat Siirin valintaa liittohallitukseen. Valitaan Siiri osaksi Keskustanuorten liittohallitusta Tornion liittokokouksessa 29.-31.10.2021.

Lisätietoja:

Fanni Alaraappana, 044 5580068

Oulun Keskustanuorten varapuheenjohtaja

Siiri Ruokola, 045 3567111

liittohallitusehdokas