Oulun Keskustanuorten valinta Suomen Keskustan varapuheenjohtajaksi on Aleksi Sandroos!

maanantai 06.06.2022

Keskustanuorten Oulun osasto ry kannattaa Aleksi Sandroosin valintaa Suomen Keskustan varapuheenjohtajaksi. Sandroos on kotoisin Pirkanmaalta Sastamalasta ja hän opiskelee sekä hallintotieteitä Vaasan yliopistossa että maataloustieteitä Helsingin yliopistossa. 

Sandroos valittiin lokakuun 2021 liittokokouksessa Keskustanuorten puheenjohtajaksi ja on noin puoli vuotta pyörittänyt erinomaisella menestyksellä Keskustanuorten liiton ruoria. Ennen Keskustanuorten puheenjohtajuutta Sandroos toimi vuonna 2021 Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) varapuheenjohtajana ja vuonna 2020 Vaasan yliopiston yliopilaskunnan (VYY) puheenjohtajana. 

Sandroosin puheenjohtajuus on näkynyt hyvällä tavalla Keskustanuorissa. Hän sanoo ne asiat, joita kaikki ajattelevat ja haastaa rakentavasti poliittisissa kysymyksissä muita poliittisia ryhmiä.  Sandroosin rohkea poliittinen viestintä näkyy ja kuuluu niin puolueen sisällä kuin ulkopuolellakin. 

“Aleksi veisi puoluetta suuntaan, joka puhuttelee nykypäivän nuorta ja aikuista. Uskon Aleksin tapaan keskustella, sanoa tärkeät asiat ääneen ja tehdä yhteistyötä. Hän on liberaali yhdenvertaisuuden puolestapuhuja, jollaista puolueemme tarvitsee. Siksi Oulun keskustanuoret haluaa tukea Aleksi Sandroosia Keskustan varapuheenjohtajaksi.”, kuvailee varapuheenjohtajaehdokasta Oulun Keskustanuorten puheenjohtaja Fanni Alaraappana.

Suomen Keskustalle valitaan kolme (3) varapuheenjohtajaa Puoluekokouksessa Lappeenrannassa lauantaina 11.6.2022. Sandroosin kilpakumppaneita varapuheenjohtajavaalissa ovat Markus Lohi (Lappi), Petri Honkonen (Keski-Suomi), Riikka Pakarinen (Uusimaa), Juho Satti (Pohjois-Savo) ja Mikko Savola (Etelä-Pohjanmaa).

Lisätietoa
Fanni Alaraappana
Oulun Keskustanuorten puheenjohtaja
p. 044 558 0068

Aleksi Sandroos 
ehdolla Suomen Keskustan varapuheenjohtajaksi
p. 050 3846820