Päivänsäde Keskustanuorten Uudenmaan piirin toiminnanjohtajaksi

perjantai 01.10.2021

Emilia Päivänsäde on aloittanut Uudenmaan piirin toiminnanjohtajana 1.10. lähtien, Valtteri Markulan siirtyessä muihin tehtäviin.

Emilia Päivänsäde on aloittanut Keskustanuorten Uudenmaan piirin toiminnanjohtajana lokakuussa 2021.

”Uudenmaan piirin tuo tullessaan ehdottomasti lisää mahdollisuuksia kehittää yhteistyötä yli maakunta- ja piirirajojen” , kommentoi Päivänsäde uuden toiminta-alueensa tuomia mahdollisuuksia.

Päivänsäteellä on useamman vuoden kokemus toiminnanjohtajana, sillä hän on aiemmin toiminut Hämeen ja Kaakon piirien toiminnanjohtajana. Aiemmat piirit eivät jää minnekkään, vaan hänen toimialueensa laajentuu entisestään.

”Usean piirin toiminnanjohtajana on tietenkin omat haasteensa, mutta haluan ajatella tämän enemmän vahvuutena kun useammasta piiristä saa napattua toimivia käytänteitä. Tämän lisäksi Hämeen, Kaakon ja Uudenmaan piireillä on nyt yhteisten maakuntarajojen lisäksi yhteinen työntekijä, jonka toivon edistävän piirien yhteistyötä entuudestaan”, suunnittelee Päivänsäde.

Haasteitakin on luvassa, sillä tulevien aluevaalien ehdokashankinta on kovassa vauhdissa.

”Onneksi Uudenmaan puolueen piirillä on selkeä suunnitelma tuleviin vaaleihin, johon nuorten piiri on myös otettu mukaan. Uudellamaalla oli kuntavaalien aikaan hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki, jonka toivon jatkuvat myös aluevaaleihin ja tietenkin niiden jälkeen”, pohtii Päivänsäde tulevaa.

Helpoiten piiriin ja Emiliaan saa yhteyden sähköpostitse (uusimaa@keskustanuoret.fi) tai puhelimitse (050 439 8622).