Piirihallituksen puheenjohtajaksi valittiin loppuvuodelle 2023 Marjut Leiviskä

tiistai 29.08.2023

Keskustanuorten Pohjois-Pohjanmaan piiri ry valitsi ylimääräisessä yleisessä piirikokouksessa uudeksi piirihallituksen puheenjohtajaksi loppuvuodelle pyhäntäläisen Marjut Leiviskän. Leiviskä toimi aikaisemmin piirihallituksen varapuheenjohtajana. Piirihallitus päätti kutsua ylimääräisen yleiskokouksen koolle, koska väistyvä puheenjohtaja Ville Mykkänen on muuttamassa ulkomaille ja näin ollen estynyt hoitamaan tehtäväänsä.

“Aikani piirin varapuheenjohtajana on ollut erittäin opettavaista. Matkalle on mahtunut useat vaalit, monta eri piirihallitusta sekä paljon iloisia kohtaamisia. Loppuvuotena haluan, että piiri ottaa kantaa paikallisiin ja valtakunnallisiin aiheisiin sekä järjestää matalan kynnyksen tapahtumia jäsenille. Lisäksi syksyn aikana keskitymme jäsenhankintaan.”, kommentoi Leiviskä valintaansa.

Uudeksi piirihallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin lumijokinen Tatu Pernu. Hän vaikutti aikaisemmin piirihallituksen jäsenenä. Pernu on piirin aktiivinen jäsen eikä hän jätä yhtäkään tapahtumaa välistä. 

“Tavoittelin piirin varapuheenjohtajuutta jo viime syyskokouksessa, joten olen nyt erittäin iloinen, että minut valittiin tähän tehtävään. Odotan syksyä innolla. Minusta on kiva saada kokemusta piirin puheenjohtajistosta, sillä olen lähdössä ensi keväänä vaihto-opiskelemaan ulkomaille ja joudun pitämään pienen tauon Keskustanuorten luottamustehtävistä. Varapuheenjohtajana arvostan yhtenä tärkeimpänä asiana jäsenhankintaa.”, fiilistelee Pernu valintaansa. 

“Uskon hyvään yhteistyöhön uuden puheenjohtajaparin kanssa”, lisää Leiviskä.

Koska piirihallitus oli jo valmiiksi pieni, valittiin kokouksessa Pernun tilalle piirihallitukseen uusi jäsen loppukaudelle. Uusi jäsen on 17-vuotias lukiolainen Topi Voutilainen. Voutilainen on kotoisin Muhokselta.

Lisätietoja

Marjut Leiviskä
piirihallituksen uusi puheenjohtaja 
p. 044 2151782
leiviska.marjut@gmail.com

Tatu Pernu
piirihallituksen uusi varapuheenjohtaja
p. 040 9383690
tatu.pernu@hotmail.com