Pirkanmaan Keskustanuoret: Keskustanuoret sähköistettävä Miina-Maija Simosen varapuheenjohtajuudella

perjantai 22.09.2023
Miina-Maija Simonen pyrkii Keskustanuorten varapuheenjohtajaksi

”Edessä olevalla kaksivuotiskaudella on tarpeen yhä jatkaa hyvin edennyttä sähkövarauksen lisäämistä keskustanuoriin, kun puolue etsii uutta suuntaa oppositiossa ja hallitus haluaa viedä Suomen kehitystä vuosikymmeniä taaksepäin.”

Pirkanmaan Keskustanuoret esittää tekniikan kandidaatti Miina-Maija Simosta Suomen Keskustanuoret ry:n varapuheenjohtajaksi. Tuleva sähkötekniikan diplomi-insinööri on mitä oivallisin valinta, kun keskustalaiseen nuorisopolitiikkaan lisätään voltteja ja watteja.

”Nuoret ansaitsevat parempaa osallisuutta politiikassa kuin mitä somepopulistien halvat yksinkertaistukset tarjoavat. Sitä keskustalainen kansan- ja nuorisoliike on parhaina aikoinaan osannut tarjota, ja sitä tarvitsemme jälleen”, Simonen jatkaa.

Pirkanmaan keskustanuoret on saanut Simosesta todellisen lahjan. Ahkera tekijä on ollut jo vuosia kantava voima piirissä, viimeiset kolme vuotta varapuheenjohtajana. Miinan kyky innostaa ja osallistaa ihmisiä ympärillään on vakuuttanut hänen kanssaan toimineet. Hän haluaa aina kuulla jokaisen mielipiteen.

”Miina on valmis tarttumaan toimeen, mutta ehkä jopa eniten arvostan Miinan kykyä tunnistaa milloin pystyy tai ei pysty. Nykyään kun yksi jos toinenkin on uupumuksen partaalla, on etu, että tuntee omat voimavaransa eikä lupaa liikoja”, kehuu Pirkanmaan keskustanuorten puheenjohtaja Rasmus Korpela.

Ehdokas itse näkee, että keskustanuorilla on edessään järjestötyön päivitys. Suunnan on oltava kevyempää eli mukaansatempaavampaa kohti.

”Politiikasta on tehtävä taas kiinnostavaa ja mielekästä nuorille. Liian moni uupuu järjestötyön taakan alla, vaikka nuorten pitäisi saada olla politiikassa mukana rennon yhdessä tekemisen ja keskustelun merkeissä. Liittojohdon tehtävä on olla perillä siitä, miten piireissä voidaan, ja siksi haluan varapuheenjohtajana rakentaa luottamusta keskustelun kautta. Silloin voidaan auttaakin ajoissa, kun keskusteluyhteys on pidetty auki”, ehdokas korostaa.

Keskustanuorten liittokokous järjestetään 27.–29. lokakuuta Kuopiossa. Liittokokouksessa valitaan puheenjohtaja ja kaksi varapuheenjohtajaa sekä osa liittohallituksesta kaudelle 2024–25.

Lisätietoja:
Miina-Maija Simonen, vpj-ehdokas
Puh. +358 45 1238501


Rasmus Korpela
Pirkanmaan Keskustanuorten puheenjohtaja
Puh. +358 50 4317142