Pirkanmaan Keskustanuoret virittää pommin: Miina liittohallitukseen!

lauantai 04.09.2021

Pirkanmaan Keskustanuoret esittää varapuheenjohtajaansa Miina-Maija Simosta Keskustanuorten liittohallituksen jäseneksi.

24-vuotias sähkötekniikan kandidaatti Simonen opiskelee signaalinkäsittelyä viidettä vuotta Aalto-yliopistossa. Hän on toiminut Pirkanmaan Keskustanuorissa kaksi vuotta, ja herättänyt vahvaa luottamusta sekä piirissä että sen ulkopuolella.

”Heti toimintaan mukaan tultuaan Miina lähti tekemään Keskustanuorten poliittisia ohjelmia, mikä mielestäni hyvin osoittaa Miinan kiinnostuksen liiton toiminnan eteenpäin viemiseen. Onhan Miina myös mukava persoona ja hänellä on hienoja mielipiteitä. Miina on loistava ehdokas liittohallitukseen”, Pirkanmaan Keskustanuorten puheenjohtaja Joni Takku luottaa.

Simonen haluaa kynnyksen toimintaan ja luottamustehtäviin olevan matalampi.

”Pääseekö toimintaamme oikeasti helposti mukaan? Otetaanko uusi aidosti lämpimästi vastaan? Meidän pitäisi liiton ja piirien johtopaikoilla pohtia enemmän uusien jäsenten polkuja”, Miina-Maija kertoo.

” Liittohallitukseen hakijan odotetaan kiertävän kenttää ja satsaavan suuriakin summia omaa tai piirin rahaa kampanjaan. Hyvät, innokkaat ehdokkaat saattavat jättää hakematta, jos kynnys on liian korkea.”

Keskustanuorten liitossa Simonen on toiminut vuonna 2020 energiapoliittisessa ja 2021 digipoliittisessa ohjelmatyöryhmässä. Jo opintojen myötä hänellä on paljon annettavaa juuri tällaisissa teemoissa.

”Keskustanuorten pitää rohkeasti pitää kovempaa ääntä kunnianhimoisemman, järkivihreän energiapolitiikan puolesta. Monesti esteenä tämän toteuttamiselle on oikean tiedon puute ja väärän tiedon määrä. Meidän on keskustanuorina taisteltava sen puolesta, että tieto voittaa luulon kansalaiskeskustelussa.”

Pirkanmaan Keskustanuoret