Pohjois-Karjalan Keskustanuoret: Kaisa Oinas-Panuma varapuheenjohtajaksi

sunnuntai 13.10.2019
Kaisa Oinas-Panuma

Keskustanuorten Pohjois-Karjalan piiri päätti syyskokouksessaan 9. lokakuuta 2019 tukea Kaisa Oinas-Panumaa Keskustanuorten varapuheenjohtajaksi. Keskustanuoret valitsevat uuden puheenjohtajiston sekä liittohallituksen jäsenistöä liittokokouksessaan Savonlinnassa 26.-27. lokakuuta.

Joensuussa opiskeleva Oinas-Panuma on toiminut vuosien varrella aktiivisesti Pohjois-Karjalan Keskustanuorten toiminnassa ja antanut paikalliseen toimintaansa oman panoksensa huolimatta siitä, että hän on jäsen Kainuun piirin puolella. Hän on toiminut muun muassa aiemmin Keskustanuorten liittohallituksessa sekä toimii nykyään Kainuun Keskustanuorten puheenjohtajana.

”Kaisalla on ihana positiivinen elämänasenne ja hän todella näyttää tekojensa kautta, että Keskustanuorten toiminta on tärkeää kaikkialla, ei vain omassa piirissä. Kaisa panostaa ja antaa omaa aikaansa tälle järjestötoiminnalle sekä kannustaa ympärillä oleviaan toimintaan”, summaa Pohjois-Karjalan Keskustanuorten puheenjohtaja Milja Hostikka.

Piirin syyskokouksessa tehtiin myös henkilövalintoja tulevalle vuodelle.

Keskustanuorten Pohjois-Karjalan piirin syyskokous valitsi uudeksi puheenjohtajaksi Susanna Turusen, 26 ja varapuheenjohtajaksi valittiin jatkamaan Miro Marjamäki, 24.

Johtokunnan jäseniksi tulivat valituiksi väistyvä puheenjohtaja Milja Hostikka sekä Samu Niemeläinen, Salla Natunen ja Sara Peltola. Varajäseniksi valittiin Vilja Männistö ja Tiltu Taimela.

Uusien luottamushenkilöiden kausi käynnistyy vuodenvaihteessa.