Pohjois-Karjalan Keskustanuoret: Mikko Miettinen Keskustanuorten liittohallitukseen

sunnuntai 03.09.2023

Keskustanuorten Pohjois-Karjalan piiri esittää joensuulaista Mikko Miettistä Keskustanuorten liittohallitukseen toimikaudelle 2024–2025. Mikko on ollut piirimme jäsen jo hyvän aikaa ja samaan aikaan toiminut muun muassa Joensuun Keskustaopiskelijoiden puheenjohtajana sekä KOL:n liittohallituksessa edustaen järjestöä myös Keskustanuorten liittohallituksessa. 

– Meillä on suuri ilo esittää Mikkoa Keskustanuorten liittohallitukseen. Mikko on ollut piirimme jäsen jo usean vuoden ajan, ja viime vuosina hänestä on kuoriutunut aktiivinen osallistuja, joka osaa rakentavasti tuoda omaa näkemystään mukaan keskusteluihin ja kannanottoihin. Mikolla on myös vahvaa järjestön tuntemusta ja hän on täynnä kehitysideoita, mistä uskon vahvasti olevan hyötyä liittohallitustyössä rakkaan järjestömme kehittämiseksi. Kertoo Keskustanuorten Pohjois-Karjalan Piirin puheenjohtaja Milla Martikainen. 

– Tällä hetkellä monen piirin ja osaston tilanne on heikko: jäsenmäärät ovat laskussa ja toiminnan pyörittäminen käy entistä hankalammaksi, kun vähäiset aktiivit väsyvät. Liiton tulee löytää jäsenyhdistystensä tukemiseen keinot, joilla trendi käännetään nousevaksi, ja uskon olevani tässä hyödyksi, linjaa Miettinen. 

Keskustanuorten liittokokous järjestetään Kuopiossa 28.–29.10.2023. 

Lisätietoa

Mikko Miettinen 

p. 040 847 5403 

Susanna Turunen 

Keskustanuorten Pohjois-Karjalan piiri, Toiminnanjohtaja 

p. 050 303 0456