Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret esittää Siiri Ruokolaa Keskustanuorten liittohallitukseen

torstai 23.09.2021

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret esittää 17-vuotiasta Siiri Ruokolaa Keskustanuorten liittohallitukseen kaudelle 2022-2023. Ruokola on 17 vuotta ja opiskelee Oulun lyseon lukiossa toista vuotta. Ruokola on koko ikänsä ollut mukana keskustalaisessa toiminnassa ja hän on viimeiset kaksi vuotta vaikuttanut sekä Oulun Keskustanuorten johtokunnassa että Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten piirihallituksessa aktiivisesti. Tämän lisäksi Ruokola valittiin vuosi sitten Oulun nuorten edustajistoon (ONE). 

Ruokolaa jännittää ehdokkuus todella paljon ja hän pohti pitkään uskaltaako ja pystyykö lähtemään liittohallitukseen. 

“Tämä jännittää tosi paljon! Mietin pitkään, että voinko, uskallanko ja pystynkö. Uskalsin. Keskustanuorten tulee olla järjestö, jossa kaikki voivat, uskaltavat ja pystyvät. Jokaisen jäsenen vastuulla on millainen ilmapiiri me luodaan”, kertoo Ruokola fiiliksistään ehdokkuuteen liittyen.

Ruokolan mielestä Keskustanuoret on kohtuullisuuden järjestö. Hänen mielestä Keskustanuorten tulee näkyä ja herättää keskustelua ja näitä kahta asiaa ei saa laittaa ristiriitaan. Hänen mielestä järjestössä pitää tehdä yhteistyötä ja pitää kaikki pinnalla.

Siiri Ruokola on toiminut kaksi vuotta erittäin aktiivisesti Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten piirihallituksessa.

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten puheenjohtaja Teemu Haukipuro on tuntenut Siirin kahden vuoden ajan, kun molemmat ovat vaikuttaneet piirihallituksessa.

“Liitto saa Siiristä nuoresta iästä huolimatta erittäin kokeneen, motivoituneen ja innostuneen liittohallituksen jäsenen. Siiri on ollut jo usean vuoden Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten toiminnan kulmakivi aktiivisella osallistumisellaan niin tapahtumien järjestämiseen kuin ajankohtaisen poliittisen vaikuttamisen suunnitteluun”, kuvailee Haukipuro Ruokolan työskentelyä piirihallituksessa. 

Keskustanuoret valitsee uudet liittohallituksen jäsenet liittokokouksessaan 29.-31.10.2021 Torniossa.

Lisätietoja:

Teemu Haukipuro, 044 0931805

puheenjohtaja / Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret

Siiri Ruokola, 045 3567111

liittohallitusehdokas