Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret: Kalle Pyky liittohallitukseen!

tiistai 29.09.2020

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret esittää oululaista Kalle Pykyä liittohallitukseen. Pyky on 20-vuotias hallintotieteiden ja johtamisen opiskelija Lapin yliopistosta. Kalle Pykyllä on aiempaa poliittista kokemusta muun muassa Oulun nuorisovaltuuston puheenjohtajana sekä toiminnasta NuortenAgenda ryhmässä kestävän kehityksen politiikan parissa. Lisäksi Pyky toimii Kiimingin seurakunnan seurakuntaneuvoston jäsenenä sekä aktiivisena toimijana Oulun Keskustanuorissa ja Keskustan Kiimingin paikallisyhdistyksessä. 

“Lähden ehdolle liittohallitukseen edistämään Keskustanuorten vaikuttavuutta Suomen johtavimpana poliittisena nuorisojärjestönä. Keskustanuorten tulee herättää vahvoja tunteita ja suurta keskustelua entistä enemmän” Pyky kiteyttää tunnelmiaan liittohallitusehdokkuudesta.  

“Keskustanuoret tarvitsevat rohkeaa ja eteenpäin katsovaa visionääriä, jolla on kova taistelutahto viedä asioita eteenpäin ja kehittää järjestöä uudelle vuosikymmenelle. Kallella on vahvat näytöt nuorisovaltuuston johtamisesta Oulussa ja juuri sen kaltaista aktiivista pöhinää Kalle tuo osaamisellaan Keskustanuoriin”, sanoo Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten puheenjohtaja Teemu Haukipuro.

Suomen Keskustanuorten liittokokous järjestetään 24.-25.10. etäkokouksena, jossa valitaan uudet liittohallituksen jäsenet.

Lisätiedot:

Teemu Haukipuro

Keskustanuorten Pohjois-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja

044 0931805

Kalle Pyky

Liittohallitusehdokas

044 9742747