Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret kannattaa Aleksi Sandroosia Suomen Keskustan varapuheenjohtajaksi!

maanantai 06.06.2022

Keskustanuorten Pohjois-Pohjanmaan piiri ry lämpymästi kannattaa Aleksi Sandroosin valintaa Suomen Keskustan varapuheenjohtajaksi. Keskustanuorten liiton puheenjohtajana toimiva Sandroos on kotoisin Pirkanmaalta Sastamalasta ja hän opiskelee sekä hallintotieteitä Vaasan yliopistossa että maataloustieteitä Helsingin yliopistossa. 

Sandroos on noin puoli vuotta pyörittänyt erinomaisella menestyksellä Keskustanuorten liiton ruoria. Ennen Keskustanuorten puheenjohtajuutta Sandroos toimi vuonna 2021 Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) varapuheenjohtajana ja vuonna 2020 Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan (VYY) puheenjohtajana. 

Aleksi Sandroosin kuva: Maria Mellanen

Sandroosin puheenjohtajuus on näkynyt Keskustanuorissa. Sandroos ravistelee ja sanoo ne asiat, joita kaikki ajattelevat ja haastaa rakentavasti poliittisissa kysymyksissä muita poliittisia ryhmiä. Sandroosin rohkea poliittinen puhe näkyy ja kuuluu niin puolueen sisällä kuin ulkopuolellakin. 

”Aleksi on aikaansaava ja hän saa porukan liikkeelle. Aleksi on poliittisissa toimissaan rohkea ja eteenpäin katsova. Hänessä on alkiolaista liberalismia, mitä Keskusta ja Suomi tarvitsee. Me Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret uskomme, että Aleksi Sandroos luo Keskustalle tulevaisuuden. Siksi äänestämme Aleksia puolueen varapuheenjohtajaksi.”, kuvailee varapuheenjohtajaehdokasta piirin puheenjohtaja Joel Taskila

Suomen Keskustalle valitaan kolme (3) varapuheenjohtajaa Puoluekokouksessa Lappeenrannassa lauantaina 11.6.2022. Sandroosin kilpakumppaneita varapuheenjohtajavaalissa ovat Markus Lohi (Lappi), Petri Honkonen (Keski-Suomi), Riikka Pakarinen (Uusimaa), Juho Satti (Pohjois-Savo) ja Mikko Savola (Etelä-Pohjanmaa).

Lisätietoa

Joel Taskila
Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten puheenjohtaja
p. 044 3569435

Aleksi Sandroos 
ehdolla Suomen Keskustan varapuheenjohtajaksi
p. 050 3846820