Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret: Markkasen Hanna Keskustanuorten johtoon!

perjantai 13.09.2019
Hanna Markkanen

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret esittää 24-vuotiasta Hanna Markkasta Keskustanuorten puheenjohtajaksi. Kempeleläinen Markkanen opiskelee hallintotieteitä Lapin yliopistossa ja toimii Pohjois-Pohjanmaan Keskustan varapuheenjohtajana.

Kokemusta Markkaselle on kertynyt monilta areenoilta. Hän on vaikuttanut Keskustanuorten liittohallituksessa sekä johtanut Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoria vuosina 2016-2017. Työkokemusta löytyy kaupan kassalta aina vaalikoordinaattorin toimeen asti. Tällä hetkellä Hanna on mukana Suomen Partiolaisten arvopohjaisessa johtajuuskoulutuksessa (VBL).

”On tärkeää tietää ja tuntea juuret, joilta ponnistamme, mutta 2020-luvulle siirryttäessä Keskustanuorten tulee olla kirittäjä, joka näyttää puuston latvalle suuntaa. Keskustalaista aatetta ja poliittista viestiämme tulee sanoittaa tätä aikaa vastaavaksi ja tuoda esille tämän päivän keinoin”, Markkanen kuvaa.

”Keskustanuorista löytyy aikaa kestävät arvot, joihin pohjaten tämä joukkue voi ratkoa aikamme suuria kysymyksiä, kuten ilmastonmuutosta ja eriarvoisuutta. Tärkeää on myös tunnistaa missä, miten ja milloin asioihin vaikutetaan.”

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten puheenjohtaja Marjut Lehtonen toteaa Hannan olevan luotettava ja juureva aatteen nainen, joka perehtyy asioihin sekä uskaltaa kysyä ja kyseenalaistaa.

”Hanna innostaa ihmisiä omalla esimerkillään ja toimii aina rakentavassa hengessä. Hän on positiivinen ja avoin luonne, joka kohtaa ihmiset aina arvostaen”, Lehtonen päättää.

Keskustanuoret valitsee puheenjohtajan liittokokouksessaan 25.-27.10.2019 Savonlinnassa.

Lisätietoja:

Marjut Lehtonen, 040 593 5027
puheenjohtaja / Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret

Hanna Markkanen, 050 571 5502
puheenjohtajaehdokas