Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret: Miika Jauhiainen KV-sihteeriksi!

tiistai 29.09.2020

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret esittää oululaista Miika Jauhiaista Keskustanuorten kansainvälisten asioiden sihteeriksi. Jauhiainen on 20-vuotias ruotsin kielen ja kansainvälisen yritysviestinnän opiskelija Oulun yliopistosta. Lisäksi hän työskentelee asiakaspalvelutehtävissä toimien sekä suomen että ruotsin kielellä. Aikaisemmin Tukholmassa opiskellessaan Jauhiainen oli aktiivisesti mukana paikallisen Keskustan nuorisopuolueen (Centerpartiets ungdomsförbund) toiminnassa kehittäen sitä edelleen. Erityisesti ulkopoliittiset aihealueet ovat Jauhiaisen mielenkiinnonkohteena ykkösenä. Jauhiainen on myös valittu vastikään Keskustanuorten Juuri-lehden työryhmään.

“Koen, että minulla riittää suurta mielenkiintoa ja annettavaa Keskustanuorten kansainvälisten asioiden hoitamiseen. Muun muassa aikaisemmin Ruotsissa opiskellessani olen päässyt puoluetoiminnassa hankkimaan kansainvälisen politiikkan tietotaitoa, jota mielelläni hyödyntäisin nyt myös käytännössä. Fiilikset omasta ehdokkuudestani ovat ennen kaikkea odottavaiset ja innostuneet, kun pääsen tuomaan esille itselleni tärkeitä aiheita ja ajatuksia kansainväliseen toimintaan liittyen. Tulen kampanjani aikana julkaisemaan useita kirjoituksia ajatuksistani ja olen valmis vastaamaan kentän esittämiin kysymyksiin.” sanoo Miika Jauhiainen ehdokkuudestaan.  

”Miikalle on kertynyt valtavasti kansainvälistä kokemusta opiskeluajoilta Ruotsista ja aktiivisesta toiminnasta Ruotsin Keskustan nuorisojärjestössä. Kansainvälinen politiikka ja EU-asiat ovat politiikan sektoreista Miikalle tärkeimmät ja ne juuri ovat kv-sihteerin toimenkuvan ydinaluetta”, sanoo Keskustanuorten Pohjois-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Teemu Haukipuro.

Suomen Keskustanuorten liittokokous järjestetään 24.-25.10. etäkokouksena, jossa valitaan kansainvälisten asioiden sihteeri kaksivuotiskaudeksi.

Lisätiedot:

Teemu Haukipuro
Keskustanuorten Pohjois-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja
044 0931805

Miika Jauhiainen
Kansainvälisten asioiden sihteeriehdokas
040 1513957