Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret: Olga Oinas-Panuma Keskustanuorten liittohallitukseen

lauantai 14.09.2019
Olga Oinas-Panuma

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorilla on ilo esittää Olga Oinas-Panumaa Keskustanuorten liittohallitukseen. Pudasjärveläinen 19-vuotias Oinas-Panuma opiskelee Oulun yliopistossa suomen kieltä ja viestintää, ja toimii Oulun Keskustaopiskelijoiden varapuheenjohtajana sekä Oulun Keskustanuorten johtokunnan jäsenenä.

”Minulla on ikääni nähden pitkä tausta järjestötoiminnasta muun muassa opiskelijakunnista, nuorisovaltuustosta ja Suomen Lukiolaisten Liitosta. Erityisen tärkeää minulle nuorisopolitiikassa on nuorten hyvinvointi ja osallisuus. Haluan olla edistämässä kansanliikettä, jossa voi olla terveen ylpeästi osana. Haluaisin päästä vaikuttamaan Keskustanuorissa viestintään ja jäsenhankintaan – niihin minulla on osaamista ja annettavaa.”

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten puheenjohtaja Marjut Lehtonen kuvailee Olgaa vahvaksi keskustavaikuttajaksi, jolla on pitkä kokemus vaikuttajana.

”Olga on varsin tuore kasvo Keskustanuorissa, mutta hänellä on erittäin vaikuttava kokemus päätöksenteosta muun muassa kuntasektorilta. Hänellä on näkemystä, jota Keskustanuoret tarvitsevat.”

Keskustanuoret valitsee liittohallitukseen viisi varsinaista jäsentä sekä kaksi varajäsentä kaksivuotiskaudeksi liittokokouksessaan 25.-27.10.2019 Savonlinnassa.

Lisätietoja:

Marjut Lehtonen, p. 040 593 5027
puheenjohtaja / Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret

Olga Oinas-Panuma, p. 044 3569063
liittohallitusehdokas