Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret riemulla tukee Leskelän ehdokkuutta puolueen eduskuntavaaliehdokkaaksi

lauantai 14.05.2022

Keskustanuorten Pohjois-Pohjanmaan piiri ry tukee riemulla ja ilolla oululaisen Eveliina Leskelän, 26, eduskuntavaaliehdokkuutta. Leskelää Keskustan Pohjois-Pohjanmaan piiri ry:n jäsenvaaliin esittävät yksimielisesti Haukiputaan, Kellon ja Jokikylän paikallisyhdistykset. 

Leskelä on osoittanut esimerkillistä aktiivisuutta politiikan teossa ja Keskustajärjestössä muun muassa toimimalla Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten piirihallituksessa vuosina 2016-2019 ja heiluttamalla Suomen Keskustaopiskelijoiden puheenjohtajan nuijaa vuonna 2021. Tällä hetkellä Leskelä vaikuttaa Oulun kaupunginvaltuutettuna. 

“Eveliina olisi Keskustan listalle erinomainen eduskuntavaaliehdokas, sillä hän puhuu nuorten elämää koskettavista teemoista. Lisäksi hän keräsi paljon ääniä kunta- ja aluevaaleissa, joten hänelle löytyy paljon kannatusta. Toivon Eveliinallekin menestystä jäsenvaalissa.”, tuumaa Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten puheenjohtaja Joel Taskila Leskelän ehdokkuudesta.

Keskustan eduskuntaryhmän viestintäasiantuntijana työskentelevä Leskelä tavoittelee ensimmäistä kertaa ehdokkuutta eduskuntavaaleissa. 

“Tahdon, että sukupolveni ääni näkyy ja kuuluu entistä vahvemmin keskustassa ja koko Suomessa. Haluan olla rakentamassa kotiseutua, kotimaata ja maailmaa, jossa toivo on aina vahvempaa kuin pelko.”, kommentoi Leskelä ehdokkuuttaan Facebook-päivityksessään. 

Pohjois-Pohjanmaan Keskustan eduskuntavaaliehdokkaista käydään jäsenvaali syksyllä 2022. Eduskuntavaaliehdokkaat nimitetään jäsenvaalin pohjalta.

Lisätietoa

Joel Taskila
Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten puheenjohtaja
p. 044 356 9435

Eveliina Leskelä
Jäsenvaaliehdokas Keskustan eduskuntavaaliehdokkaaksi
p. 040 9636116