Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret tukee ilolla Ville Mykkäsen ehdokkuutta jäsenvaaliin

maanantai 30.05.2022

Keskustanuorten Pohjois-Pohjanmaan piiri ry tukee ilolla pyhäjärvisen Ville Mykkäsen, 24, eduskuntavaaliehdokkuutta. Mykkästä esittää Keskustan Pohjois-Pohjanmaan piiri ry:n jäsenvaaliin Keskustanuorten Pyhäjärven osasto ry. 

Mykkänen on osoittanut Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten toiminnassa pitkään aktiivisuutta ja aatteenpaloa. Hänet tunnetaan piirissämme jykevistä poliittisista puheista sekä periksiantamattomana matalan kenu-toiminan puolustajana. Mykkänen johtaa tällä hetkellä Pyhäjärven Keskustanuoria sekä toimii piirihallituksen jäsenenä. Keskustanuorten toiminnan lisäksi hän osallistuu aktiivisesti myös Pyhäjärven Keskustan kokouksiin ja toimintaan. 

“Ville on ahkera, aito ja aatteellinen. Hänen aktiivisuutensa osastossa, piirissä sekä liitossa todistanut meille kaikille intohimonsa politiikkaan. Hänellä on mielipiteitä ja näkemyksiä, jotka hän rohkeasti tuo esille.  Ville toisi Pohjois-Pohjanmaan Keskustan eduskuntavaaliehdokkaiden listalle monipuolisuutta sekä elämänmakuisutta, ja siksi me Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret suurella lämmöllä tuemme tämän nuoren herran matkaa eduskuntaan.”, iloitsee piirin puheenjohtaja Joel Taskila Mykkäsen ehdokkuudesta. 

Mykkänen tavoittelee eduskuntavaaliehdokkuutta ensimmäistä kertaa. Hän kertoo Facebook-julkaisussaan tärkeimmiksi arvoikseen isänmaallisuuden, oikeudenmukaisuuden ja kestävän kehityksen.

“Tie jäsenvaalista Arkadianmäelle on pitkä ja vaativa, mutta rakkaus tätä maata kohtaan sekä kamppailu yhteiskunnassa esiintyviä vääryyksiä vastaan antavat minulle voimavaroja matkan varrelle.”, kommentoi Mykkänen fiiliksiään ehdokkuudesta Facebook-julkaisussaan. 

Pohjois-Pohjanmaan Keskustan eduskuntavaaliehdokkaista käydään jäsenvaali syksyllä 2022. Eduskuntavaaliehdokkaat nimitetään jäsenvaalin pohjalta.

Lisätietoa
Joel Taskila
Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten puheenjohtaja
p. 044 356 9435

Ville Mykkänen
Jäsenvaaliehdokas Keskustan eduskuntavaaliehdokkaaksi
p. 040 126 2112