Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret tukevat Marjut Lehtosta puolueen piirin puheenjohtajaksi

maanantai 11.10.2021

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret kannattavat Marjut Lehtosen valintaa Pohjois-Pohjanmaan piirin puheenjohtajaksi vuodelle 2022. Lehtonen on nuorten piirin pitkäaikainen aktiivi ja hän on toiminut Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten puheenjohtajana vuosina 2018-2019. Lehtonen on vaikuttanut Pohjois-Pohjanmaan Keskustassa varapuheenjohtajana kahden vuoden ajan ja me nuoret olemme ylpeinä seuranneet hänen aktiivista työtään piirissä.

“Pohjois-Pohjanmaan Keskustan tehtävä on olla alueemme vaikuttavin poliittinen toimija. Meidän on oltava mukana rakentamassa maakuntaa, otettava rohkeasti kantaa tulevaan ja tehtävä pitkän aikavälin tulevaisuussuunnitelma. Ensimmäinen askel on asettua samaan pöytään ja koota alueemme yhteisesti tärkeät edunvalvonnan kohteet yksiin kansiin”, kuvailee Lehtonen piirin linjaa, jos hänet valitaan puheenjohtajaksi.

“Marjut on osoittanut piirin varapuheenjohtajan roolissa aktiivisuutensa, rohkeutensa ja uskonsa tähän liikkeeseen. Hän on se, joka tarttuu toimeen ja laittaa linjaukset toteen. Puolueen piiri saa Marjutista innostavan, idearikkaan ja luotettavan puheenjohtajan. Marjutin toiminta useissa eri Keskustan luottamustehtävissä on kasvattanut hänestä vahvan toimijan, jolla on näkemystä ja vahvaa tahtoa viedä asioita eteenpäin. Vahvempaa tiimipelaaja on vaikea löytää”, kuvailee puheenjohtajaehdokasta nuorten piirin puheenjohtaja Teemu Haukipuro.

Nuoret suosittelevat Lehtosen valintaa puolueen piirin johtoon, joten valitaan hänet Pohjois-Pohjanmaan Keskustan uudeksi puheenjohtajaksi piirikokouksessa lauantaina 16.10. Lumijoella. 

Lisätietoja:

Marjut Lehtonen, p. 040 5935027

Pohjois-Pohjanmaan Keskustan puheenjohtajaehdokas

Teemu Haukipuro, p. 044 0931805

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten puheenjohtaja