Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret vaatii turvallista puoluekokousta kaikille!

tiistai 07.06.2022

Puoluekokousviikonlopun lähestyessä Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret haluaa kiinnittää huomiota puoluekokouksen sekä keskustan viestintäkanavien turvallisuuteen. Jokaisella ihmisellä on oikeus niin fyysiseen kuin psyykkiseen rauhaan. Valitettavasti tämä ei ole aina Keskustan tapahtumissa ja keskusteluissa toteutunut.

“Emme saa Keskustassa vaientaa jo yhteiskunnassa vaiennettujen ääntä tai unohtaa aatesisarten ja -veljien oikeutta fyysiseen ja psyykkiseen koskemattomuuteen. Olemme entistä vahvempi ja luotettavampi puolue, kun emme häiritse tai kiusaa toisiamme.”, vaatii piiri- ja liittohallituksen jäsen Siiri Ruokola

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret vaativat puoluekokouksen osallistujia kiinnittämään huomiota käyttäytymiseensä ja käytökseensä puoluekokouksessa. Kuvassa vasemalla Iida Hyvärinen ja oikealla Siiri Ruokola.

Puoluekokouksen pitää olla kaikille häirinnästä ja kiusaamisesta vapaa keskustalaisten juhla. Puoluekokouksen pitää olla kaikille turvallinen tapahtuma keskustella poliittisista mielipiteistä ja viedä puoluettamme eteenpäin. 

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret lähetti puoluekokoukselle kaksi kokouksen turvallisuuteen liittyvää aloitetta. Ensimmäisessä aloitteessa vaadimme turvallisemman tilan periaatteiden luomista puolueellemme ja sen sisarjärjestöille sekä toisessa aloitteessa kiinnitimme puoluekokouksen alkoholitarjoiluun. Me Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret toivomme, että puoluekokouksen osallistujat huomioivat koko viikonlopun käytöksessään ja käyttäytymisessään muut osallistujat, myös kokouksen lapset ja nuoret. 

Lisätietoja

Siiri Ruokola
Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten piirihallituksen jäsen
Keskustanuorten liittohallituksen jäsen
p. 045 3567111