Pohjois-Savon keskustanuoret: Aapeli Rytkönen keskustanuorten varapuheenjohtajaksi

torstai 16.09.2021

Keskustanuorten Pohjois-Savon piiri esittää Aapeli Rytköstä keskustanuorten varapuheenjohtajaksi. Pohjois-Savon keskustanuoret ovat vakuuttuneita Aapelin vankasta kokemukseta keskustanuorissa ja sen mukana tuomista visioista järjestön kehittämiseksi. Aapelilla on aattelista osaamista sekä visiota, jolla tätä järjestöä lähdetään viemään uudelle vuosikymmenelle. Olemme vakuuttuneita siitä, että aapelin kokemuksella, visiolla ja sosiaalisilla taidolla keskustanuoret saavat maineensa arvoisen varapuheenjohtajan.

”Lähes vuosikymmen politiikan eri tasoilla on kypsyttänyt ja kasvattanut minua tekijänä ja koenkin olevani valmis ottamaan seuraavan askeleen vaikuttajapolullani. Haluan lähteä yhä vahvemmaksi, osallistavaksi ja mahdollistavammaksi. Järjestömme ensisijainen tehtävä on kasvattaa aktiivisia ja osaavia yhteiskunnallisia vaikuttajia.”

Aapeli on 22-vuotias finanssialan ammattilainen, joka on tullut mukaan keskustanuorten toimintaan 15-vuotiaana. Aapeli toimii tällä hetkellä keskustanuorten liittohallituksessa sekä on aiemmin toiminut piirin varapuheenjohtajana sekä puheenjohtajana. Aapeli tuntee järjestön kuin oman kotinsa, joka antaa liiton puheenjohtajistolle suurta lisäarvoa.

“Aapeli on innovatiivinen, toimelias ja keskustelutaitoinen järjestötoimija, joka vie johdonmukaisesti yhteisiä tavoitteita eteenpäin. On ollut ilo tehdä järjestötyötä yhdessä niin piirin tasolla kuin valtakunnallisestikin.” Pohjois-Savon keskustanuorten puheenjohtaja Emmi hämäläinen painottaa.

Keskustanuoret kokoontuu ylimpään päättävään elimeen liittokokoukseen, joka on Torniossa 29.10 – 31.10.2021. Tässä kokouksessa jäsenistö valitsee äänivaltaisten jäsenten keskuudesta liitolle kaksi uutta varapuheenjohtajaa.