Pohjois-Savon Keskustanuoret esittää Veera Ursinia Pohjois-Savon Keskustan varapuheenjohtajaksi!

torstai 09.11.2023

Keskustanuorten Pohjois-Savon piiri esittää leppävirtalaista Veera Ursinia Pohjois-Savon Keskustan varapuheenjohtajaksi. Veera on toiminut viime vuodet Pohjois-Savon Keskustanuorten puheenjohtajana sekä vaikuttanut Leppävirralla kunnanvaltuutettuna. Työtausta pyöräkuormaajan kuljettajana ja opinnot Karelia AMK:ssa metsätalousinsinööriksi.

Veera valittiin lokakuun lopulla Keskustanuorten liittohallitukseen kaudelle 2024-2026. Hän toimisi varmasti hyvänä linkkinä tässä ja toisi myös näkemystä piirin varapuheenjohtajana.

Keskustalle kohtalon kysymys tulee olemaan se, kuinka sopeudumme muuttuvaan maailmaan ja kuinka saamme nuoret kiinnostumaan Keskustasta. Kuinka onnistumme puhuttelemaan nuoria, millaisia toimintatapojen muutoksia tarvitsemme ja ketkä meitä äänestävät tulevaisuudessa. Veeralla olisi nuorena vaikuttajana ja opiskelijana näkemystä Keskustan tulevaisuuteen.

”Tuleva vuosi on meille tärkeä. Kaksien vaalien vuonna täytyy myös huolellisesti valmistautua vuoden 2025 alue- ja kuntavaaleihin, jotta varmistamme asemamme hyvinvointialueiden ja kuntien suurimpana puolueena. Meidän täytyy tehdä yhdessä töitä, jotta myös jatkossa Pohjois-Savosta tulee europarlamentaarikko. Lisäksi meidän on tehtävä sinnikkäästi töitä sen eteen, että Olli Rehnistä tulee Suomen tasavallan presidentti. Emme pääse tavoitteisiin ilman nuoria. Keskustan nuorisokannatus laahaa. Tarvitsemme muutosvoimaa, nuoria puhuttelevaa oppositiopolitiikkaa, omia poliittisia avauksia ja uusia toimintatapoja, jotta voimme tarjota nykyisille ja uusille jäsenille sellaista toimintaa, joka on mielekästä ja sitouttaa mutta ei uuvuta. Ennen kaikkea tarvitsemme uusia äänestäjiä ja toimijoita. Uskon sukupolvien väliseen yhteistyöhön.” – Veera Ursin