Pohjois-Savon keskustanuorten uudeksi toiminnanjohtajaksi Maria Pulkka

maanantai 11.05.2020

Pohjois-Savon keskustanuoret on valinnut uuden toiminnanjohtajan, 20-vuotiaan Maria Pulkan ja hän on aloittanut työsuhteensa 4.5.2020 alkaen. Hän on ollut Keskustanuorten aktiivinen jäsen jo kolme vuotta. Maria opiskelee kauppatieteitä toista vuotta Itä-Suomen yliopistossa ja pääaineena hänellä on rahoitus ja laskentatoimi.

Maria halusi liittyä puolueeseen täytettyään 18 vuotta, jonka jälkeen hän on ollut aktiivinen keskustanuorten toiminnassa. Kokemusta hänellä on esim. keskustanuorten kansainvälisten asioiden jaostosta, NCF:n eli Pohjoismaiden Keskustaliberaalien nuorten hallituksesta sekä Kaakon keskustanuorten hallituksesta. Hän on myös aktiivinen opiskelijapolitiikan puolella. Sieltä hänellä on kokemusta mm. hallinnollisten asioiden edustajana Yhteiskunta- ja Kauppatieteiden tiedekunnassa. Myös kiinnostus osakemarkkinoihin on saanut innostumaan Preemio Investment Club klubimestarina toimimisesta.

”Odotan työltäni uusia haasteita ja mielenkiintoisia kokemuksia. Pohjois-Savon keskustanuoret ovat tunnetusti tiivis ja aktiivinen piirijärjestö, joten en voisi toivoa parempaa työyhteisöä. Uskon saavani toiminnanjohtajan hommista paljon käytännönläheistä työkokemusta, josta on paljon hyötyä omissa opinnoissani. Odotan työltäni eniten sitä, että pääsen kehittämään ja visioimaan uusia ideoita, jolla pääsemme kehittämään piirijärjestömme toimintaa entisestään. Myös kuntavaalit tulevat yllättävän nopeasti, joten niihin täytyy varautua huolellisesti ja varautuen”, iloitsee uusi toiminnanjohtaja Maria Pulkka.

Pohjois-Savon keskustanuoret onnittelevat uutta toiminnanjohtajaa. ”Todella hienoa saada noin innostava ja osaava tekijä mukaan meidän tiimiimme. Ajankohta on loistava uudelle työntekijälle astua puikkoihin ja luotsata piiriä kohti tulevia kuntavaaleja, sekä olla tekemässä Pohjois-Savon keskustanuorista maakuntamme vaikuttavinta nuorisojärjestöä”, sanoo Aapeli Rytkönen, Pohjois-Savon keskustanuorten varapuheenjohtaja.

Lisätietoja:

Varapuheenjohtaja, Aapeli Rytkönen: rytkonen.aapeli@gmail.com
Toiminnanjohtaja, Maria Pulkka: maria.pulkka@keskustanuoret.fi, puh. 0443122982