Pohjois-Savon Keskustanuorten vuosikokous: Auli Piiparisesta seuraava Savo-Karjalan kansanedustaja

keskiviikko 20.04.2022
Kuva: Emmi Paajanen

Pohjois-Savon Keskustanuorten vuosikokous pidettiin 8.4.2022. Kokouksessa käytiin laajaa keskustelua turvallisuus- ja puolustuspolitiikasta. Pohjois-Savon Keskustanuorten vuosikokousväki olisi toivonut Keskustanuorten kattojärjestöltä voimakkaampaa kannanottoa Nato-kannan puolesta ennen Keskustan puoluevaltuustoa. Kokouksessa tehtiin myös valinnat piirin edustajista Suomen Keskusta r.p:n puoluekokoukseen, jonka lisäksi Pohjois-Savon Keskustanuorten piirihallitusta täydennettiin yhdellä jäsenellä.

Pohjois-Savon Keskustanuorten puheenjohtajana toimii Veera Ursin ja varapuheenjohtajana Hilda Simpanen. Muut hallituksen jäsenet: Sini Jokinen, Maunu Karhumaa, Miro Lappalainen, Riina Mehtätalo, Aapeli Rytkönen, Toni Viljamaa ja Juho Väisänen.

Vuosikokouksen kannanotto: Auli Piiparisesta seuraava Savo-Karjalan kansanedustaja

Pohjois-Savon Keskustanuoret on vuosikokouksessaan 8.4.2022 päättänyt tukea Auli Piiparista eduskuntavaaliehdokkaaksi. Piiparinen on 26-vuotias leppävirtalainen toisen kauden kunnanvaltuutettu ja kunnanhallituksen varapuheenjohtaja. Kokemusta hänellä on politiikassa myös valtakunnan tasolta, kun hän toimi Keskusopiskelijoiden puheenjohtajana vuosina 2018-2019.

”Yhdet eduskuntavaalit kokeneena suhtaudun mahdolliseen ehdokkuuteen suurella innolla. Keskustanuorten tuki merkitsee paljon. Suomi tarvitsee päättäjiä, jotka katsovat avoimin mielen tulevaan: kotiseutuihin ja koulutukseen panostaen.”

”Aulilla on kyky katsoa tulevaisuuteen ja hän on osoittanut tekevänsä omistautuneesti töitä yhteisten asioiden eteen. Tarvitsemme päättäjiä, jotka tekevät työtä sinnikkäästi, sydämestään ja asia edellä. Sellainen Auli on. Nyt on aika nostaa seuraava sukupolvi Savo-Karjalan kansanedustajien kaartiin!” toteaa Pohjois-Savon keskustanuorten puheenjohtaja Veera Ursin.

Lisätietoja:

Veera Ursin, puheenjohtaja

+358442788871

ursinveera@gmail.com

Joel Kohvakka, toiminnanjohtaja

+358505780778

joel.kohvakka@keskustanuoret.fi