Satakunnan Keskustanuoret: Joonas Immonen liittohallitukseen

perjantai 06.09.2019

Satakunnan Keskustanuoret esittää Joonas Immosta liittohallitukseen syksyn liittokokouksessa.

Huittislainen Joonas Immonen on 19-vuotias lukiolainen, Huittisten kaupunginhallituksen jäsen, sivistyslautakunnan jäsen ja kirkkovaltuutettu. Immonen on myös Satakunnan Keskustanuorten johtokunnan jäsen, sekä Huittisten Keskustan johtokunnan jäsen.

”Olen suhteellisen tuore kasvo nuorkeskustalaisessa politiikassa, enkä olisi koskaan ajatellut, että voisin elämäni toisessa Keskustanuorten liittohallituksessa olla ehdolla Suomen vaikuttavimman nuorisojärjestön liittohallitukseen. Se on kunnia, enkä voi koskaan kiittää omaa piiriäni luottamuksesta tarpeeksi”, Immonen kiittelee.

”Haluan, että Keskustanuorista voidaan tehdä aidosti helposti lähestyttävä, herkästi kantaaottava ja kiinnostava nuorisojärjestö, jotta saisimme mahdollisimman paljon nuoria vaikuttajia mukaan tarjoamaan vaihtoehtoa keskustasta, ääripäiden välistä. Haluan, että Keskustanuoret voi jatkossakin olla nuorelle vaikuttajalle väylä vaikuttaa ja kasvaa politiikassa. Sen eteen lupaan tehdä töitä, jos tulen valituksi liittohallitukseen”, Immonen kertoo.

”Mennyt hallituskausi toi Suomeen paljon hyvää, mutta virheitä tehtiin myös muun muassa maahanmuuttopolitiikassa ja sote-uudistuksen kompastelussa. Kehnon vaalituloksen jälkeen kentän luottamus Keskustaan on heikko ja siinä meillä nuorilla on erityisesti paljon jalansijaa: olla mukana palauttamassa uskoa Keskustalaiseen, koko Suomea puolustavaan ja pienen ihmisen asialla olevaan politiikkaan”, Immonen linjaa.

”Joonas on tuore ja kaivattu kasvo nuorkeskustalaisessa liikkeessä. Joonas ei pelkää tuoda omia mielipiteitään esille vaikeissakaan tilanteissa, vaikka keskustelukulttuuri tai tilanne olisi haastava. Kompromissikeskeinen ja osallistava keskustelutaito ovat myös Joonaksen ehdottomia vahvuuksia ja nämä vahvuudet on saatava myös liittohallitukseen. Tähän pakettiin, kun lisätään vielä loistava esiintymistaito sekä aito halua kehittää Keskustanuorten liittoa, on Joonas erinomainen valinta liittohallitukseen”, kommentoi Satakunnan Keskustanuorten puheenjohtaja Ville-Veikko Päivömaa.

Lisätietoja:

Liittohallitusehdokas Joonas Immonen
joonas.immonen@huittinen.fi