Satakunnan Keskustanuoret: Juho Paavola Keskustanuorten varapuheenjohtajaksi

tiistai 24.09.2019

Satakunnan Keskustanuoret esittää Juho Paavolaa Keskustanuorten varapuheenjohtajaksi.

Kokemäeltä syntyisin oleva Juho Paavola on 26-vuotias kansainvälisen kaupan tradenomiopiskelija Satakunnan ammattikorkeakoulusta ja omaa laaja-alaisen kokemuksen nuorkeskustan toiminnasta. Hän on toiminut Satakunnan Keskustanuorten johtokunnassa eri tehtävissä vuodesta 2012 lähtien sekä työskennellyt piirin toiminnanjohtajana helmikuusta 2018 toukokuuhun 2019, sisältäen myös lyhyen sijaisuuden Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan piireissä.

”Merkityksellisyyden tunne on erittäin tärkeässä asemassa, kun nuori pohtii, mihin aikaansa laittaa. Keskustanuoret on alusta alkaen tarjonnut minulle juuri sitä ja sen tunteen heräämistä tämän yhteisön jäsenissä haluan olla edesauttamassa. Minulle on ehdottoman tärkeää, että Keskustanuoret on keskusteleva liitto, joka päivittää kantojaan aktiivisen ja rakentavan debatin kautta”, Paavola kertoo.

Paavola on kerännyt kokemusta laajasti myös opiskelijapolitiikan puolelta. Hän on pitkäaikainen opiskelijakunta-aktiivi ja toimiikin tällä hetkellä Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAMMAKKO:n hallituksen puheenjohtajana. Lisäksi hän on kerännyt valtakunnallisen edunvalvonnan kokemusta toimiessaan vuonna 2017 Opiskelijoiden Liikuntaliiton varapuheenjohtajana.

”Uteliaisuuteni on vetänyt minut kokeilemaan siipiäni monipuolisesti kaikessa aina tapahtumien järjestämisestä tiukkaan edunvalvonta- ja vaikutustyöhön. Sitä kautta olen päässyt kokemaan monenlaisia työskentelytapoja järjestökentällä sekä tekemään paljon kehitys- ja uudistustyötä tehtävissäni. Haluankin nyt ammentaa siitä kokemuksesta kaiken irti Keskustanuorten käyttöön. Jotta voimme kirkastaa viestiämme ulospäin sekä tehostaa sen jalkautumista, on tarkastelun ja kehitystyön lähdettävä sisäisistä prosesseista”, toteaa Paavola.

”Juholla on erittäin vankka ja monipuolinen järjestökokemus takanaan. Keskustanuoret tarvitsevat laajaa kokemusta sekä monipuolisia näkökulmia puheenjohtajistoon, kun viemme tulevaisuudessa järjestömme 2020-luvulle”, kommentoi Satakunnan Keskustanuorten puheenjohtaja Ville-Veikko Päivömaa. ”Juho on myös tekijä, joka saa ja hoitaa asiat maaliin pelkän puhumisen sijaan. Tehokas, tunnollinen sekä taitava työmyyrä pystyy tukemaan liittohallitusta sekä puheenjohtajistoa, eikä myöskään pelkää ottaa vastuuta, kun sitä on tarjolla.”

Keskustanuoret valitsee uuden puheenjohtajistonsa liittokokouksessaan 25.-27.10.2019 Savonlinnassa.

Lisätietoja:

Juho Paavola
Keskustanuorten varapuheenjohtajaehdokas
p. 050 571 2312
juhok.paavola@gmail.com