Satakunnan Keskustanuoret: Vilho Hakala Satakunnan Keskustan puheenjohtajaksi

torstai 17.11.2022

Satakunnan Keskustanuorten syyskokous pidettiin 15.11. Raumalla. Kokousta edelsi yritysvierailu Silmäoptikot Palmulla. Kokous päätti tehdä kannanoton Rauman OKL:n lakkautusuhasta yhdessä Satakunnan kokoomusnuorten kanssa. ”Opettajankoulutuslaitos on elintärkeä Satakunnalle ja huoli Satakunnan poliittisissa nuorisojärjestöissä on yhteinen. Ajattelimme yhteisen kannanoton olevan vaikuttavin”, toteaa Satakunnan Keskustanuorten vuoden 2022 puheenjohtaja Vilho Hakala

Satakunnan Keskustanuorten syyskokous tukee piirijärjestön puheenjohtaja Vilho Hakalaa Satakunnan Keskustan puheenjohtajaksi. Hakala, 26, on toiminut kahden kuluneen vuoden ajan piirin puheenjohtajana ja on osoittautunut vastuulliseksi tekijäksi. Hakala on koulutukseltaan energia- ja ympäristötekniikan insinööri ja työskentelee tällä hetkellä Hajavallan suurteollisuuspuistossa. Hakala on nakkilalainen toisen kauden valtuutettu, joka toimii muun muassa Nakkilan kunnanhallituksen varapuheenjohtajana.

Satakunnan Keskustanuorten syyskokous valitsi ensi vuodelle piirihallituksen. Puheenjohtajaksi valittiin raumalainen Jonna Viljanen ja varapuheenjohtajaksi eurajokelainen Laura Töykkälä. Piirihallitukseen valittiin jäseniksi Aino Kylälehtonen (Huittinen), Joonas Immonen (Huittinen), Mirva Korvala (Pori), ja Vilho Hakala (Nakkila). Varajäseniksi valittiin Juho Paavola (Rauma), Jemina Liedes (Rauma) ja Julia Pihlavisto-Hakala.

Lisätietoja:
Vilho Hakala
puheenjohtajaehdokas Satakunnan Keskusta
puheenjohtaja 2022, Satakunnan Keskustanuoret
p. 0400 395 807
vilho.hakala(at)nakkila.fi

Jonna Viljanen
puheenjohtaja 2023, Satakunnan Keskustanuoret
p. 040 6633614
viljasen.jonna(at)gmail.com