Susanna Laitila jatkaa Etelä-Pohjanmaan Keskustanuorten johdossa

perjantai 15.10.2021

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret pitivät syyskokouksensa 9.10.2021 Alavudella. Syyskokouksessa valittiin johtokunta vuodelle 2022.

Keskustanuorten Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtajana jatkaa Susanna Laitila Alavudelta. Varapuheenjohtajaksi valittiin kurikkalainen Mikko Tukeva. Vuoden 2022 johtokuntaan valittiin jatkamaan ähtäriläinen Juho Kujansuu, alavutelainen Hanna Laitila ja seinäjokiset Pilvi Mantere ja Justiina Kaleva sekä uutena Tuomo Autio Kauhavalta ja Mikko Korpela Kauhajoelta. Varajäseneksi johtokuntaan valittiin Konsta Kytöneva Isojoelta.

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret tekivät samassa kokouksessa päätöksen esittää puheenjohtajaansa Susanna Laitilaa Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin varapuheenjohtajaksi vuodelle 2022.

– Työtä piirin puheenjohtajana on takana kohta vuosi ja on hienoa päästä jatkamaan tehtävässä myös ensi vuonna. Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin varapuheenjohtajuus on ollut tänä vuonna todella antoisaa ja olen halukas jatkamaan myös sitä työtä. Susanna Laitila toteaa.