Uudenmaan Keskustanuoret esittää Otto Suhosta Keskustan Uudenmaan piirin varapuheenjohtajaksi

lauantai 04.11.2023

Keskustanuorten Uudenmaan piiri esittää nurmijärveläistä Otto Suhosta jatkokaudelle Uudenmaan Keskustan varapuheenjohtajana. Otto on ollut tärkeä linkki piirin toimijoiden välillä ja hänen panostaan kaivataan samoissa tehtävissä myös vuonna 2024. Otto on ollut nuorten piirissä innostava uusien jäsenten kohtaaja ja terävä poliittisten avausten tekijä ja näille ominaisuuksille on varmasti kysyntää Keskustan Uudenmaan piirissä jatkossakin.

On myös tärkeää, että nuorilla on edustusta Keskustan piiritasolla ja nuorille tärkeitä asioita Otto onkin nostanut ansiokkaasti esiin kuluvan vuoden aikana. Uudenmaan Keskustanuoret pitää tärkeänä, että Keskusta on kartalla myös nuoria koskevissa poliittisissa kysymyksissä ja tästä syystä Otto Nuorena opiskelijana olisi tärkeä osa Uudenmaan piirin johtoa.

Ensi vuosi on puolueelle tärkeä vuosi ja silloin täytyy toden teolla haastaa hallitusta ja puolustaa keskustalaisia arvoja. Uudenmaan Keskustanuoret näkee, että tähän tehtävään Otto sopii erinomaisesti ja hän on jo eduskuntavaalien yhteydessä todistanut olevansa valveutunut ja kyvykäs puolustamaan keskustalle tärkeitä asioita. Toivomme, että Uudenmaan Keskustan syyskokous muistaa tämän ja valitsee Otto Suhosen varapuheenjohtajaksi ensi vuodelle.