Uudenmaan Keskustanuoret kannattavat Maria Pulkkaa Keskustanuorten uudeksi kansainvälisten asioiden sihteeriksi

perjantai 09.10.2020

Uudenmaan Keskustanuoret kannattaa Pohjoismaiden Keskustanuorten (NCF) varapuheenjohtaja Maria Pulkkaa Keskustanuorten uudeksi kansainvälisten asioiden sihteeriksi.
Pulkan kokemus ja näkemys Keskustanuorten pohjoismaisista vaikutusmahdollisuuksista ja -verkostoista sekä erityinen kiinnostus Aasian politiikkaa kohtaan ovat erittäin tärkeitä näkökohtia, joiden toivomme tulevina vuosina näkyvän entistä vahvemmin osana Keskustanuorten kv-politiikan linjoja ja niiden eteen tehtävää työtä.

”Marian Aasian tuntemus on saatava Keskustanuorten käyttöön. Tämän lisäksi hänen ajatuksensa siitä, miten jäsenien kiinnostusta lisätään kansainväliseen politiikkaan, vakuuttivat minut siitä, että hän on oikea henkilö kv-sihteeriksi”, toteaa Uudenmaan Keskustanuorten puheenjohtaja Eerik Brusila.

”Lisäksi korona-aika on lisännyt pohjoismaisen yhteistyön tärkeyttä ja sen roolia tuleekin korostaa entistä vahvemmin. Myös tähän Marialla on erittäin vahvat eväät muun muassa NCF:ssä kerätyn kokemuksen myötä”, jatkaa Keskustanuorten liittohallituksen jäsen Väinö Tuovinen.

Keskustanuorten liittokokous järjestetään tänä vuonna 24.-25.10. hajautetusti etäyhteyksien avulla. Uudenmaan Keskustanuoret haluaa Keskustanuorten lähtevän tästä liittokokouksesta eteenpäin järjestönä, jolla on entistäkin vahvempi pyrkimys maailman muuttamiseen. Keskustanuorten tavoitteen ei pidä olla yhtään vaatimattomampi kuin se, että olemme vuonna 2022 Suomen kansainvälisesti vaikutusvaltaisin poliittinen nuorisojärjestö.

Lisätiedot:

Puheenjohtaja
Eerik Brusila
eerik.brusila@gmail.com