Valko-Venäjän väkivaltainen hirmuhallinto pysäytettävä!

tiistai 18.08.2020
valko-venäjä kannari

Valko-Venäjän diktaattori Aljaksandr Lukašenka on tänä kesänä paljastanut todelliset kasvonsa: julman, vallanhimoisen tyrannin kasvot. Tyrannin, jolla ei ole sijaa Valko-Venäjällä, jonka kansa on viimeaikaisten kriisien keskellä pitänyt yhtä kaikesta hallinnon heihin kohdistamasta väkivallasta ja raakuudesta huolimatta.

Tänä lauantaina me helsinkiläisnuoret kutsumme sinut osoittamaan tukesi ja tulemaan mielenilmaukseen Valko-Venäjän demokratian ja ihmisoikeuksien puolesta!

https://www.facebook.com/events/2324869361141282

Lukašenkolla ei ole kansan tukea jatkaa presidenttinä. Hänen hallintonsa on kansainvälisen oikeuden vastainen ja perustuu omia kansalaisia kohtaan harjoitetulle terrorille sekä ulkopoliittiselle tasapainoilulle lännen ja Venäjän välissä. Lukašenko toimien salliminen kaivaa maata EU:n uskottavuuden ja arvojen, kuten demokratian ja ihmisoikeuksien, alta.

Vaadimme puolueita ja päättäjiä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin tekemään kaikki tarpeellinen, jotta varmistetaan, että Lukašenko luopuu vallasta niin pian kuin mahdollista. Levitä sanomaa ja kerro kaverille, että lauantain mielenosoituksessa nähdään!

Helsingin RKP-nuoret
Helsingin Vihreät Nuoret
Helsingin Demarinuoret
Etelä-Suomen Vasemmistonuoret
Helsingin Keskustanuoret