Valtteri Markula Uudenmaan Keskustanuorten toiminnanjohtajaksi

tiistai 04.02.2020

Pitkäaikainen nuorkeskustan aktiivi, kätilöopiskelija Valtteri Markula on valittu Uudenmaan Keskustanuorten toiminnanjohtajaksi. Markula, 25, aloitti tehtävässään maanantaina 3.2.

”Odotan innolla uusia haasteita keskustalaisittain vaikeassakin tilanteessa. Keskustan alentunut nuorisokannatus ja Uudellamaalla heikosti menneet vaalit tuovat työhön sopivasti vaikeuskerrointa. Meillä on kuitenkin innostunut porukka, joka katsoo tulevaisuuteen tarmoa täynnä”, Markula luottaa.

Markula on aiemmin toiminut Keskustanuorissa eri rooleissa vuodesta 2014 asti ja lisäksi hän on toiminut aktiivisesti Keskustaopiskelijoiden osastossa Helsingissä sekä Metropolia ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKAn hallituksen puheenjohtajana 2018 ja varapuheenjohtajana 2017.

”Valtterin valintaa puolsivat vahva järjestöosaaminen ja erinomainen tuntemus Keskustan toiminnasta kasvukeskuksissa. Suurena etuna nähtiin myös monipuolinen kokemus, sekä opiskelijajärjestöissä että nuorisojärjestöissä ja muista monipuolista osaamista kartuttavissa luottamustoimista. Näimme monien näkökulmien tuntemuksena suurena etuna Uudenmaan monipuolisessa toimintaympäristössä toimittaessa”, toteaa Uudenmaan Keskustanuorten puheenjohtaja Eerik Brusila

Lisätietoja:

Valtteri Markula
valtteri.markula@keskustanuoret.fi
p. 044 7514363

Eerik Brusila
eerik.brusila@gmail.com
p. 0405157909

Valtteri Markula