Varsinais-Suomen ja Salon Keskustanuoret: Maija Kymäläinen Keskustanuorten liittohallitukseen

perjantai 03.09.2021

Varsinais-Suomen Keskustanuoret ja Salon Keskustanuoret esittävät salolaista, 21-vuotiasta Maija Kymäläistä Keskustanuorten liittohallitukseen kaudelle 2022–2023. 

Maija Kymäläinen toimii tällä hetkellä toista vuotta Varsinais-Suomen Keskustanuorten piirin puheenjohtajana. Hänet valittiin kevään kuntavaaleissa varavaltuutetuksi. Kymäläinen toimii lisäksi kaupunkikehityslautakunnan jäsenenä, Salon Keskustanuorten varapuheenjohtajana, kunnallisjärjestön johtokunnassa sekä kirkkovaltuutettuna. 

”Varsinais-Suomen Keskustanuorilla on ilo esittää osaavaa, sosiaalisesti lahjakasta sekä käytännönläheistä puheenjohtajansa Maijaa liittohallitukseen. Maijalla on uskomaton kyky käydä keskustelua innostavasti jokaisen kanssa, ja vuoropuhelua keskustanuorissa kaivataan yhä enemmän”, toteaa Varsinais-Suomen Keskustanuorten varapuheenjohtaja Arttu Laaksonen

Jäsenistön potentiaali nostettava esille

Keskustanuorten suuri rikkaus on laaja jäsenistö. Maijan mielestä laajan jäsenistön potentiaalia tulee hyödyntää enemmän toiminnassa. 

”Toiminta piiritasolla sekä osallistuminen liiton tapahtumiin ovat rohkaisseet minua valtavasti vaikuttajana. Keskustanuorten tulee olla rohkeita toiminnassaan sekä liittoa ja sen tulevaisuutta koskevissa päätöksissä”, toteaa Maija. 

Maijan sydän sykkii suomalaiselle maataloudelle

Maija opiskelee toista vuotta Hämeen ammattikorkeakoulu Mustialassa agrologiksi sekä on aktiivisesti mukana vanhempiensa kotitilan töissä. 

”Jalat ovat syvällä suomalaisessa maassa ja sen viljelyssä. Käytännönläheisyys ja maalaisjärki ohjaavatkin minua päätöksenteossa”, päättää Maija. 

Keskustanuorten puheenjohtajisto sekä liittohallitus valitaan Torniossa pidettävässä Keskustanuorten liittokokouksessa 29.–31.10.2021 

Lisätietoja

Maija Kymäläinen

Liittohallitusehdokas

050 407 5757 

maija.kymaelaeinen@gmail.com

Arttu Laaksonen

Varsinais-Suomen Keskustanuorten varapuheenjohtaja

044 098 2702

laaksonen.arttu@gmail.com