Varsinais-Suomen Keskustanuoret aloittaa saunakiertueen – Tule saunomaan kanssamme!

sunnuntai 27.02.2022

”Puolueen pitää olla kuin sauna, jonka lauteille kokoonnumme kaikki samanarvoisina. Elämän muokkaamina olemme erilaisia, mutta siinä löylyn sihistessä kiukaalle samalla viivalla”, lukee Keskustan vuonna 2018 hyväksymässä periaateohjelmassa.

Varsinais-Suomen Keskustanuoret aloittaa maaliskuussa saunakiertueen ja istahtaa yhdessä erilaisten toimijoiden kanssa saunan lauteille keskustelemaan politiikasta ja ennen kaikkea tulevaisuudesta.

– Haluamme Varsinais-Suomessa istua alas eri ihmisryhmien kanssa sekä pohtia tulevaisuutta. Millaisen Varsinais-Suomen haluamme rakentaa ja millainen maakunta haluamme olla 2030-luvulla, kysyy Varsinais-Suomen Keskustanuorten puheenjohtaja Maija Kymäläinen.

Istahtaisitko sinä tai yhteisösi saunan lauteille ja haluaisitko haastaa Varsinais-Suomen Keskustanuorten näkemyksiä tai keskustella ajankohtaisesta politiikasta? Laitathan viestiä niin heitetään löylyt yhdessä ja pohditaan, että millainen on Suomen ja ennen kaikkea Varsinais-Suomen tulevaisuus.

– Ja ei muuta kuin saunomaan, huikkaa Varsinais-Suomen Keskustanuorten varapuheenjohtaja Arttu Laaksonen.

Mikäli sinä tai yhteisösi on kiinnostunut saunomaan yhdessä Varsinais-Suomen Keskustanuorten kanssa, otathan yhteyttä osoitteeseen varsinais-suomi@keskustanuoret.fi tai numeroon 044-2050224.

Lisätiedot:

Maija Kymäläinen
Varsinais-Suomen Keskustanuorten puheenjohtaja
maija.kymaelaeinen@gmail.com

Linda Lähdeniemi
linda.lahdeniemi@keskusta.fi
044 205 0224