Varsinais-Suomen Keskustanuoret: Mikko Vuolle liittohallitukseen

tiistai 22.09.2020
Mikko Vuolle

Varsinais-Suomen Keskustanuoret ovat päättäneet 13.9.2020 pidetyssä johtokunnan kokouksessa esittää johtokunnan jäsen Mikko Vuolletta Suomen Keskustanuoret ry:n liittohallitukseen.

”Mikko on luotettava keskikentän pelaaja, jolta luonnistuu niin poliittinen linjaus kuin järjestön kehittäminenkin. Mikko tuo uusia ideoita pöytään sekä positiivisella asenteellaan jaksaa tehdä töitä tämän nuorisojärjestön ja puolueen eteen”, sanoo Keskustanuorten Varsinais-Suomen piirin puheenjohtaja Maija Kymäläinen.

Loimaalainen Vuolle on 21-vuotias opiskelija ja aktiivitoimija urheilun parissa. Vuolle on toiminut kuluvana vuonna Keskustanuorten Varsinais-Suomen piirin johtokunnassa ja vastannut osaltaan viestinnän sekä sosiaalisen median kehittämisestä. Lisäksi hän on vuoden aikana toiminut aktiivisesti esimerkiksi kampanjatyössä.

”Mielestämme on tärkeää, että liiton viestinnällinen ja järjestöllinen kehittäminen saa uutta boostia ja sitä meidän Mikko varmasti liittohallitukseen ja liiton toimintaan toisi. Luotamme täysin Mikkoon ja voimme rauhallisin mielin esittää häntä osaksi Suomen parhaan nuorisojärjestön liittohallitusta”, Kymäläinen jatkaa.

Suomen Keskustanuorten liittokokous järjestetään 23.-25.10.2020 Torniossa, jossa valitaan uudet liittohallituksen jäsenet.

Lisätiedot:

Maija Kymäläinen
Keskustanuorten Varsinais-Suomen piirin puheenjohtaja
+358 50 4075757

Mikko Vuolle
Keskustanuorten Varsinais-Suomen piirin johtokunnan jäsen
+358 45 1340377