”Varsinais-Suomessa on kuntavaalivaihde päällä”

tiistai 03.11.2020

Varsinais-Suomen Keskustanuoret linjasivat syyskokouksessaan tulevan kuntavaalivuoden toiminnasta ja tavoitteista sekä valitsivat johtokunnan vuodelle 2021.

Piirin puheenjohtajana jatkaa salolainen Maija Kymäläinen. Uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin salolainen Arttu Laaksonen.

– Varsinais-Suomen Keskustanuorilla on ollut kuntavaalivaihde päällä ja valmistaudumme somevaaleihin. Erikoinen tilanne kannustaa yhä vahvemmin käymään vaalitaistoja sosiaalisessa mediassa ja olemme siihen valmiita, toteaa Varsinais-Suomen Keskustanuorten puheenjohtaja Maija Kymäläinen.

Johtokunnan varsinaiksi jäseniksi valittiin loimaalaiset Mikko Vuolle ja Erika Kiviranta sekä turkulaiset Santeri Aakula ja Oscar Hätinen. Lisäksi varajäseniksi valittiin turkulainen Piia Hallanheimo ja lietolainen Henna Takatalo.

– Vaikka kuntavaalit hallitsevat toimintavuotta, reagoi piiri myös toimintaympäristön muutoksiin. Tämä tarkoittaa paikallisen toiminnan vahvistamista ja yhteistyön lisäämistä niin muiden piirien kuin alueen eri järjestöjen kanssa, linjaa tuleva varapuheenjohtaja Arttu Laaksonen.

– Ja varmasti linjaamme myös politiikasta, päättää Kymäläinen.