Ville Mykkänen Keskustanuorten liittohallitukseen!

maanantai 24.10.2022

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret ry esittää 25-vuotiasta Ville Mykkästä Keskustanuorten liittohallitukseen. Ville on aktiivitoimija jo pidemmältä aikaa piirihallituksessamme, Pyhäjärven Keskustanuorten puheenjohtaja, aktiivinen paikallistoimija puolueen kunnallisjärjestössä sekä tuore jäsenvaaliehdokas komealla äänisaaliilla.

”Lähden ajamaan Keskustanuoria järjestönä uuteen kukoistukseen. Se on mahdollista, olemme nähneet sen etenkin Pyhäjärvellä, jossa olemme saaneet elvytettyä osaston ja suuren määrän uusia jäseniä mukaan toimintaan. Keskustanuorten voima ja vaikutusvalta tulee vahvasta organisaatiosta.

Minulle ykkösteema politiikassa on isänmaallisuus. Jätetään maa seuraavalle polvelle paremmassa kunnossa kuin se saatiin ja pidetään kansan heikommasta osasta huolta. Keskustan ja keskustanuorten tulee olla myös rohkea, valtakunnallinen uudistaja, esimerkiksi työmarkkinat tulisi saada heti remonttiin. Näin meillä on varaa hyvinvointiin vielä huomennakin”, kommentoi ehdokkuuttaan Ville Mykkänen

Näin Villeä kuvailee Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten puheenjohtaja Joel Taskila: ”Villellä on pyyteetöntä työmoraalia ja aatteen paloa. Villellä lienee myös jonkinlainen ennätys uusien jäsenten hankkimisessa. Vaaliteltat ja toritapahtumat ovat paikkoja, josta Villen löytää. Ja aina hymyssä suin. Ville tuo varmasti uutta, positiivista virtaa ja tekemisen paloa liittohallitukseen. Mennään eikä meinata.”

Lisätietoja:

Ville Mykkänen
liittohallitusehdokas
p. 040 1262112

Joel Taskila
Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten puheenjohtaja
p. 044 3569435