politiikka2

Politiikka

Keskustanuorissa pääset tekemään vaikuttavaa politiikkaa puolueen sisällä, sekä Suomessa paikallisella, yhteiskunnallisella sekä kansainvälisellä tasolla. Nuorissa tehtävänäsi on olla piikkinä emopuolueen lihassa ja tuoda erilaisia näkökulmia puolueeseen ja olla samalla osa sitä. Keskustanuorissa pääset ideoimaan politiikkaa ajatuspajoissa ja muissa keskusteluhetkissä. Keskustanuoret vievät poliittisia tavoitteita eteenpäin mm. puolueen kautta, nuorten edustajien kautta, osallistumalla vaaleihin, viestimällä sekä tekemällä henkilökohtaisia valintoja. Sitten seurataan syntyikö muutosta ja mitä pitäisi tehdä paremmin.

Keskustanuorissa pääset oikeasti vaikuttamaan puolueen tilaan sekä koko Suomea ja Eurooppaa koskeviin päätöksiin. Keskustanuorten mielestä yhteiskunnallisen päätöksenteon on oltava ihmisläheistä ja -lähtöistä. Keskustanuorten aatteellinen pohja kumpuaa uskosta ihmiseen; ihminen on luonnostaan aktiivinen ja kehittymishaluinen toimija, jonka henkistä kasvua tulee tukea.

Keskustanuorten poliittinen ohjelmatyö pyrkii maalaamaan nuorkeskustalaista tulevaisuutta keskustanuorten silmin. Olemme osa poliittista ja yhteiskunnallista keskustelua tuoden keskusteluun oman näkökulmamme ja uusia avauksia.