Aate- ja aloiteilta Hanna-Leena Mattilan kanssa

Iso laiva kääntyy hittaasti, mutta Keskustanuorten ruori kääntyy aloite kerrallaan!

Tervetuloa Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten Aate- ja aloiteiltaan keskustelemaan politiikasta ja laatimaan aloitteita liittokokousta varten. Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 8.9. klo 18-20 hybridinä sekä kasvokkain Tyrnävän kirjastolla että etänä Teams-videokokouksena. Etälinkki tapahtumaan julkaistaan FB-tapahtumassa, Instagramissa, jäsenten wa-ryhmässä sekä sähköpostilla.

Aate- ja aloiteillassa pohditaan yhdessä, mitä parannettavaa Keskustanuorten toiminnassa olisi tai mikä poliittinen linja kaipaisi muutosta tai kirkastamista. Tarkoitus ei ole saada kaikkia aloitteita illan aikana valmiiksi, vaan runkoja ja ajatuksia voi viimeistellä vielä myöhemmin. Tapahtumassa valmistellut aloitteet kootaan google drive-kansioon keskiviikkoon 22.9. klo 23:59 mennessä.

Vieraaksemme saapuu raahelainen kansanedustaja Hanna-Leena Mattila. Hanna-Leena kertoo tuoreimmat kuulumiset eduskunnasta sekä hieman alustaa keskustalaisesta aatteesta sekä aloitteiden merkityksestä.  

Mitä? P-P kenujen Aate- ja aloiteilta

Milloin? keskiviikkona 8.9. klo 18-20

Missä? Hybridinä Tyrnävällä sekä etänä. Linkki Teamsiin julkaistaan FB-tapahtumassa, Instagramissa, jäsenten wa-ryhmässä sekä sähköpostilla.

Miksi? Koska haluamme vaikuttaa liiton linjoihin!

Etälinkki: https://tinyurl.com/aloiteilta

FB-tapahtuma: https://fb.me/e/1GxfNAxsu