Elokoulu

Keskustanuorten Elokoulu järjestetään 3.-5. syyskuuta Pitkäjärven vapaa-aikakeskuksella Kokemäellä Satakunnassa.

Miten valmistautua maakuntavaaleihin? Miten valmistaudutaan liittokokoukseen? Tule tutustumaan uusiin nuorkeskustalaisiin sekä näe jo tuttuja ystäviä teamsista ja aikaa ennen rajoituksia! Kekkosen haarikka ja itä-länsi-pesäpallo-ottelu! Tule ottamaan selvää perinteikkääseen Elokouluun!

Viikonlopun tarkka ohjelma julkistetaan pian

Ohjelma alkaa perjantaina 3.9. klo 18 ja päättyy sunnuntaina 5.9. noin klo 13 jälkeen.

Tapahtumapaikka ja kulkeminen

Tapahtumapaikan osoite: Pitkäjärven vapaa-aikakeskus Urheilutie 15, 32810 PIEPOHJA. (linkki Googlen karttoihin)

Lähin rautatieasema sijaitsee Kokemäellä, josta matkaa tapahtumapaikalle Pitkäjärven vapaa-aikakeskukselle on noin 5 kilometriä. Voit tarkistaa myös mahdolliset linja-autoaikataulut Kokemäelle.

Järjestämme kaikille kuljetusta tarvitseville kyydin Kokemäelle tapahtumapaikalle ja takaisin, ilmoitathan kyytitarpeestasi ilmoittautumislomakkeessa tai viimeistään 30.8. järjestösuunnittelijalle!

Koronatilanteen huomiointi Elokoulussa

Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi tapahtumassa on erityisjärjestelyjä.

Ethän osallistu tapahtumaan, mikäli kärsit koronaviruksen aiheuttamaan sairauteen viittaavista oireista. Ethän osallistu myöskään, mikäli tiedät altistuneesi koronavirukselle tapahtumaa edeltävän kahden viikon aikana. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi tapahtumaan, olethan yhteydessä Keskustanuorten järjestösuunnittelijaan.

Kiinnitetään huomiota turvaväleihin (1–2 metriä). Ethän pahastu, että kaveri ei kättele tai halaa. Huolehditaan käsihygieniasta pesemällä kädet huolellisesti saippualla ja vedellä sekä käyttämällä käsihuuhdetta. Huolehditaan yskimishygieniasta yskimällä ja/tai aivastamalla kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaan.

Tapahtumapaikalla on saatavilla käsihuuhdetta sekä kertakäyttöisiä kasvomaskeja. Halutessasi voit tuoda myös omat kasvomaskisi ja käsihuuhdepullon.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 5.8. ja päättyy 20.8.

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisajan päätyttyä maksuton peruutus onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan.

Hinnasto

– Pe-su, 70 €
– La-su, 50 €
– La-su päiväkävijä, 30 €
– La päiväkävijä, 20 €
– Su päiväkävijä, 10 €

Majoittuminen tapahtuu pääasiassa kahden hengen huoneissa, muutamia neljän hengen huoneita myös tarjolla. Voit esittää huonekaveritoiveesi ilmoittautumislomakkeessa, pyrimme ottamaan toiveet huomioon mahdollisuuksien mukaan.

Esteettömyystiedot

Esteettömyys on pyritty huomioimaan tilavarauksissa. Lisäämme tarkemmat tiedot esteettömyydestä kun ilmoittautuminen avataan. Mikäli sinulla on kysyttävää esteettömyydestä, voit olla yhteydessä järjestösuunnittelijaan, yhteystiedot lopussa.

Yhteistyössä Maaseudun sivistysliitto

Lisätietoja:
Marko Soini
Va. järjestösuunnittelija
+358 45 2050 677
marko.soini(a)keskustanuoret.fi