Helsingin Keskustanuorten syyskokous 2020

Tervetuloa Keskustanuorten Helsingin piiri ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen maanantaina 09.11.2020 klo 17.30. Ilmoittaudu kokoukseen ennakkoon osoitteeseen helsinki@keskustanuoret.fi ja kerro osallistutko kokoukseen etänä vai paikan päällä. Suosittelemme osallistumista etänä. 🍀

Haluatko olla vaikuttamassa Keskustanuorten toimintaan ja olla edistämässä keskustalaista aatemaailmaa? Kiinnostaako sinua järjestää tapahtumia, koulutuksia tai webinaareja? Haluatko päästä kehittymään viestijänä tai saada kokemusta hallitustyöskentelystä?

Jos innostuit ajatuksesta, osallistu piirin syyskokoukseen maanantaina 9.11. klo 17.30. Kokouksessa valitaan piirin puheenjohtajisto ja johtokunta seuraavalle vuodelle ja käsitellään muut sääntömääräiset asiat, kuten vuoden 2021 toimintasuunnitelma ja talousarvio.


🗳 ASETTUMINEN EHDOLLE: Voit asettua ehdolle kokouksessa tai ilmoittaa halukkuudesta etukäteen toiminnanjohtajalle helsinki@keskustanuoret.fi. Huomioimme halukkuutesi vaikka et pääsisikään kokoukseen paikalle.

🍀MITÄ: Keskustanuorten Helsingin piiri ry:n syyskokous
🍀MISSÄ: Töölön kirjaston kerhohuneessa (os. Topeliuksenkatu 6, 00250 Helsinki) tai etäyhteydellä Teamsissa
🍀MILLOIN: Maanantaina 9.11.2020 klo 17.30. Ilmoittaudu kokoukseen ennakkoon osoitteeseen helsinki@keskustanuoret.fi ja kerro osallistutko kokoukseen etänä vai paikan päällä.