Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret on mukana Oulu Pridessä!

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret osallistuu tänä vuonna Oulu Priden kulkueeseen ja puistojuhlaan. Kutsumme kaikki jäsenemme ympäri maakunnan marssimaan ihmisoikeuksien ja yhdenvertaisuuden puolesta Oulu Pride -kulkueeseen lauantaina 5.8. klo 12:00 alkaen Kuusisaaren tapahtumapuistoon Ouluun.

Kulkue kokoontuu Kuusisaaressa klo 12:00 ja lähtee liikkeelle kohti puistojuhlaa klo 13:00 alkaen. Kulkueesta on varattu meille keskustanuorille oma blokki. Askartelemme kulkueeseen viirejä jaettavaksi osallistujille, mutta kaikki muu oma sateenkaari ja Pride-rekvisiitta on myös tervetullutta.

Kulkue päättyy puistojuhlaan Hollihaan puistoon noin klo 14:00. Keskustanuorilla on puistojuhlassa oma teltta, jossa tarjoamme juhlijoille välipalaa ja vesipulloja. Jos et ennätä mukaamme kulkueeseen, niin tule tervetimään keskustanuoria ja muuta Pride-kansaa teltallemme puistojuhlaan! Olemme Hollihaan puistossa noin klo 19:00 asti.

Nähdään Oulu Pridessä! 

Oulu Prideen ja Pride-viikon tapahtumiin voi tutustua heidän nettisivuiltaan https://www.oulupride.fi/. Lisätietoa Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten osallistumisesta Oulu Prideen antaa piirin varapuheenjohtaja Marjut Leiviskä (yhteystiedot allekirjoituksessa).

Pride-terveisin

Marjut Leiviskä
varapuheenjohtaja
Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret
p. 044 2151782
leiviska.marjut@gmail.com