Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten vuosikokous 20.5.

Tervetuloa Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten sääntömääräiseen vuosikokoukseen perjantaina 20.5. Pudasjärvelle Poro-Panuman Porotilalle (Laasenraitti 40, 93140 Kipinä) tai Teams-etäyhteydellä. Keittoruokailu alkaa klo 17:30 ja vuosikokous avataan klo 18:00. 

Kokouksessa käsitellään sääntömääräisten vuosikokousasioiden (tilinpäätös, toimintakertomus ja vastuuvapaus vuoden 2021 luottamushenkilöille) lisäksi Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten edustajien valinta Suomen Keskusta rp:n puoluekokoukseen Lappeenrantaan. Piiri saa lähettää 4 äänioikeudellista kokousedustajaa sekä heille varaedustajat puoluekokoukseen. 

Poro-Panumalla on mahdollisuus majoittua ja lähteä suoraan Panumalta yhdessä lauantain puolueen piirin piirikokoukseen Pudasjärven Hirsikampukselle (Nyynäjäntie 5, 93100 Pudasjärvi). Majoitus on 12 nopeimmalle henkilölle!

Kaikkien osallistujien pitää ilmoittautua kokoukseen tällä Google Forms -lomakkeella. Myös etäosallistujien pitää ilmoittautua lomakkeella ja etäilijöille lähetetään osallistumislinkki ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Tilaisuus on maksuton piirin jäsenille. Liian myöhäisestä peruutuksesta piiri laskuttaa jäsentä syntyneistä kustannuksista. 


Lisätietoa vuosikokouksesta antaa toiminnanjohtaja Marko Soini marko.soini@keskustanuoret.fi tai tapahtuma- ja viestintäkoordinaattori Eevasisko Mehtätalo eevasisko.mehtatalo@keskustanuoret.fi